Over ons

Dakservice Kolen beschikt over de beste dakdekkers van Nederland. Al jarenlang helpen wij met groot succes mensen bij het plaatsen van de correcte dakbedekking op allerlei soorten daken.

Over Dakservice Kolen

Ontmoet het Team achter Dakservice kolen Jouw Betrouwbare Dakpartner!

Bij Dakservice kolen begrijpen we de essentiële rol die een stevig dak speelt in de bescherming van je huis en dierbaren. Met trots presenteren we ons als de specialisten in het oplossen van daklekkages, grondige dakinspecties en het vervangen van diverse soorten daken. Onze passie voor duurzaamheid en vakmanschap drijft ons om elke klus met toewijding en precisie aan te pakken.

Onze oprichter, Dennis Kolen, heeft met zijn jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche de basis gelegd voor ons bedrijf. Zijn visie is om eersteklas service te bieden en elk project te benaderen met een combinatie van technische expertise en innovatieve oplossingen. Dennis’ leiderschap heeft Dakservice kolen gemaakt tot wat het vandaag is: een betrouwbaar bedrijf dat bekend staat om zijn integriteit en kwaliteit.

Bij dakservice kolen draait alles om tevreden klanten. We begrijpen dat elk dak uniek is en daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en behoeften. Ons deskundige team staat klaar om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie. We zijn trots op onze transparante communicatie en eerlijke prijzen, zodat je altijd volledig op de hoogte bent.

Of je nu een vervelende daklekkage hebt die onmiddellijke aandacht vereist, een grondige inspectie nodig hebt om potentiële problemen te identificeren, of een volledige dakvervanging overweegt, Dakservice kolen staat voor je klaar. Onze gedrevenheid en toewijding aan vakmanschap zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Sluit je aan bij onze groeiende groep tevreden klanten en ervaar het verschil dat Dakservice kolen te bieden heeft. Samen zorgen we ervoor dat jouw dak zijn taak met vertrouwen en duurzaamheid kan vervullen.

Kies voor Dakservice Kolen- jouw partner voor alles wat met daken te maken heeft

12 vestigingen

twaalf vestigingen in Nederland met landelijke dekking

Alleen vakmensen

VCA,Erkend leerbedrijf en SIKB zijn enkele van onze vele certificeringen.

10 jaar garantie

Altijd 10 jaar garantie op alle werkzaamheden van Dakservice Kolen

30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring kan Dakservice Kolen zich een echte specialist noemen

Voorgaande klanten

Bas B
Bas B
2023-07-09
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
2023-07-07
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
2023-05-19
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
2023-05-15
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Ruth Sahetapy
Ruth Sahetapy
2023-04-20
Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
Geert Wielens
Geert Wielens
2023-04-04
Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
Wendy Bussel van
Wendy Bussel van
2023-03-23
Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
diedrik buijs
diedrik buijs
2023-03-10
super snelle service
frans kloppenburg
frans kloppenburg
2023-03-03
Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.

Locaties

Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Altijd veilig te werk

Certificeringen