Over ons

Dakservice Kolen beschikt over de beste dakdekkers van Nederland. Al jarenlang helpen wij met groot succes mensen bij het plaatsen van de correcte dakbedekking op allerlei soorten daken.

Over Dakservice Kolen

Ontmoet het team achter Dakservice Kolen; Jouw betrouwbare dakpartner!

Bij Dakservice Kolen begrijpen we de essentiële rol die een stevig dak speelt in de bescherming van je huis en dierbaren. Met trots presenteren we ons als de specialisten in het oplossen van daklekkages, grondige dakinspecties en het vervangen van diverse soorten daken. Onze passie voor duurzaamheid en vakmanschap drijft ons om elke klus met toewijding en precisie aan te pakken.

Onze oprichter, Dennis Kolen, heeft met zijn jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche de basis gelegd voor ons bedrijf. Zijn visie is om eersteklas service te bieden en elk project te benaderen met een combinatie van technische expertise en innovatieve oplossingen. Dennis’ leiderschap heeft Dakservice kolen gemaakt tot wat het vandaag is: een betrouwbaar bedrijf dat bekend staat om zijn integriteit en kwaliteit.

Bij dakservice kolen draait alles om tevreden klanten. We begrijpen dat elk dak uniek is en daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en behoeften. Ons deskundige team staat klaar om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie. We zijn trots op onze transparante communicatie en eerlijke prijzen, zodat je altijd volledig op de hoogte bent.

Of je nu een vervelende daklekkage hebt die onmiddellijke aandacht vereist, een grondige inspectie nodig hebt om potentiële problemen te identificeren, of een volledige dakvervanging overweegt, Dakservice kolen staat voor je klaar. Onze gedrevenheid en toewijding aan vakmanschap zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Sluit je aan bij onze groeiende groep tevreden klanten en ervaar het verschil dat Dakservice kolen te bieden heeft. Samen zorgen we ervoor dat jouw dak zijn taak met vertrouwen en duurzaamheid kan vervullen.

Kies voor Dakservice Kolen- jouw partner voor alles wat met daken te maken heeft

12 vestigingen

twaalf vestigingen in Nederland met landelijke dekking

Alleen vakmensen

VCA,Erkend leerbedrijf en SIKB zijn enkele van onze vele certificeringen.

10 jaar garantie

Altijd 10 jaar garantie op alle werkzaamheden van Dakservice Kolen

30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring kan Dakservice Kolen zich een echte specialist noemen

Wat klanten over ons zeggen

Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.

Locaties

Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Altijd veilig te werk

Certificeringen