Dakdekker Rotterdam

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Daklekkage in Rotterdam

Dakservice Kolen lost hak- en breekvrij uw daklekkage op. Onze specialisten uit Rotterdam helpen u verder. Uw dak is onze expertise. Kies voor dé bekende dakdekker uit Rotterdam, kies voor Dakservice Kolen. Bel voor een spoedklus zoals een daklekkage direct onze vakmannen: 010-3075484.

Dakservice Kolen lost uw daklekkage op zonder breken. Daarnaast kunnen onze gespecialiseerde vakmannen uit Rotterdam binnen 24 uur op locatie zijn. U bent verzekerd van de beste prijs en snelle hulp.

Dakinspectie in Rotterdam door Dakservice Kolen

Eerst de status van uw dak weten of een vrijblijvende offerte? Vraag een gratis dakinspectie aan. Bij Dakservice Kolen heeft u binnen 24 uur een offerte of afspraak. Laat onze vakmannen uw dak vrijblijvend inspecteren.

Bij een dakinspectie kijken we naar de staat van uw dak en kunnen we vroegtijdig problemen oplossen. Neem contact op met onze dakdekkers gevestigd in Rotterdam voor meer informatie.

De juiste dakbedekking voor uw dak

Afhankelijk van het type dak, heeft u bepaalde dakbedekking nodig. De meest voorkomende dakbedekking bij platte daken is bitumen. Maar ook met pannen daken of hellende daken weten wij raad.

Gevraagd kunnen we zelfs een kantpannen of nokvorst renovatie uitvoeren. Wij adviseren u graag over de beste soort dakbedekking voor uw dak. Neem hiervoor contact op.

Bitumen Dakbedekking voor uw platte daken

U heeft een lekkage in uw platte dak en bent op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf om deze lekkage te verhelpen. Onze dakdekkers voeren deze reparatie graag voor u uit en helpen u van de lekkage af.

Op platte daken wordt meestal gebruik gemaakt van een bitumen dakbedekking. Dit is het bekende dakleer wat dan gebruikt wordt. Dit dakleer wordt door de dakdekker op het dak gebrand. Dit doet hij door de rol langzaam op het dak uit te rollen waarbij hij het verhit met een brander. Door de hitte smelt het dakleer vast aan de nieuwe dakbedekking en ontstaat een nieuw waterdicht dak. Deze dakbedekking is gemakkelijk om te onderhouden en heeft een lange levensduur van ongeveer 35 jaren. De dakreparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd waardoor u weer jarenlang een lekvrij dak heeft.

De juiste dakbedekking aanleggen passend bij uw dak en wensen

Ons dakdekkersbedrijf heeft ervaren dakdekkers in dienst. Onze dakdekkers in Rotterdam voeren graag de werkzaamheden aan uw dak uit. Of het nou gaat om dakreparatie, dakrenovatie, dakisolatie of dakonderhoud, geen klus is te groot of te klein. We zijn van dienst bij allerlei soorten daken, dit kan zijn bij een plat dak, een hellend dak of een dak met kunststof dakbedekking. Wanneer er nieuwe dakpannen op het dak geplaatst dienen te worden door de dakdekker dan heeft u een ruime keuze uit soorten en kleuren. Vraag de dakdekker gerust naar de diverse mogelijkheden.

De professionele dakdekker in Rotterdam

U bent op zoek naar een dakdekker in Rotterdam? U bent bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag bij het verhelpen van een eventuele lekkage, de reparatie, renovatie of plaatsing van een geheel nieuw dak. Met ervaring, de juiste certificaten en positieve instelling bent u ervan verzekerd dat u bij ons de juiste dakdekkers inhuurt. De dakdekker zal voor u een offerte op maat maken zodat u precies weet wat u van onze werkzaamheden kunt verwachten. Mocht er iets aan de hand van deze offerte niet duidelijk zijn dan horen wij dit graag van u. We staan u graag te woord om één en ander uit te leggen. Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte zullen we gelijk een afspraak met u inplannen voor de werkzaamheden. De betreffende werkzaamheden zullen zo snel mogelijk en op de juiste wijze worden uitgevoerd zodat u meer dan tevreden bent met de werkzaamheden die wij voor u hebben verricht. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Neemt u dan zeker contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen of komen bij u langs om de situatie van uw dak te bekijken en u snel van dienst te zijn.

Liever op een andere locatie? Wij beschikken ook over Dakdekker Dordrecht of Dakdekker Schijndel! En nog veel meer, kijk op onze website voor alle mogelijkheden.

Snel contact met onze dakdekkers

Voorgaande klanten

Bas B
Bas B
2023-07-09
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
2023-07-07
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
2023-05-19
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
2023-05-15
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Ruth Sahetapy
Ruth Sahetapy
2023-04-20
Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
Geert Wielens
Geert Wielens
2023-04-04
Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
Wendy Bussel van
Wendy Bussel van
2023-03-23
Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
diedrik buijs
diedrik buijs
2023-03-10
super snelle service
frans kloppenburg
frans kloppenburg
2023-03-03
Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.
Altijd veilig te werk

Certificeringen