Herstelwerken

Het is belangrijk om jaarlijks naar uw dak te laten kijken. Bijvoorbeeld door middel van een dakinspectie.

Inspectie aanvragen

  • 1

   Stap 1

  • 2

   Stap 2

  • 3

   Stap 3

  • 4

   Step 4

  • 5

   Step 5

  1/5

  Stap 1

  Inspectie reden


  Partner van:

  Belangrijk bij dakinspectie

  Het is belangrijk om jaarlijks naar uw dak te laten kijken. Bijvoorbeeld door middel van een dakinspectie. Zo voorkomt u problemen en kunnen kleine herstelwerkzaamheden gemakkelijk uitgevoerd worden.

  We onderbouwen onze te adviseren herstelwerkzaamheden altijd door middel van een fotorapport. Zo weet u precies wat de knelpunten zijn en waar herstelwerkzaamheden nodig zijn. Uw herstelwerkzaamheden kunnen we direct repareren of inplannen.

  Om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages optreden is het belangrijk uw dak goed te onderhouden. Een gratis dakinspectie biedt hiervoor uitkomst. Zo bent u verzekerd van een grondige controle en heeft u inzicht in het onderhoud van uw dak. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren letten we op de staat van verschillende onderdelen:

  Bij een plat dak

  • Gescheurde dakbedekking.
  • Afvoeren en doorloop.
  • Daktrim en ontluchtingspijpjes.
  • Afwatering.

  Bij een pannen dak

  • Gescheurde dakpannen.
  • Nokpannen en gevelpannen.
  • Voeg- en loodwerk van uw schoorsteen.
  • Dakgoten.

  In principe controleren we bij een dakinspectie de gehele status van uw dak. Ook zodat we herstelwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen plannen en uitvoeren.

  Bij welke onderdelen van het dak onstaan de meeste problemen?

  De meeste problemen op het dak zijn vaak gescheurde dakbedekking, dat gewoon zijn tijd heeft gehad. Dakbedekking heeft een levensduur van 20 jaar. Na 20 jaar begint dakbedekking vaak te lekken. Soms is het iets langer, soms iets korter. Ook treden er vaker problemen op bij de afvoer en daktrim van platte dakbedekking. Deze willen op termijn nog wel eens gaan lekken. Daarom is periodiek van uw platte dak belangrijk!

  Bij dakbedekking wil het ook wel eens mis gaan in de aansluiting. Aansluiting van nokpannen, gevelpannen en schoorstenen op het dak is heel belangrijk. Dit voorkomt onhandige lekkages in de toekomst.

  Kosten van een dakreparatie

  De kosten van een dakreparatie verschillen per dak. Dit kan wel van € 50 tot € 2.500 euro lopen. Afhankelijk van de complexiteit van de reparatie en benodigde mankracht. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitvoeren van een dakreparatie. Onze vakmannen komen graag vrijblijvend kijken.

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Beoordelingen

  Google Reviews
  Bas B
  Bas B
  2023-07-09
  Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
  Rob van Bakel
  Rob van Bakel
  2023-07-07
  We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
  Hugo Luik
  Hugo Luik
  2023-05-19
  Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
  Ward van den Heuvel
  Ward van den Heuvel
  2023-05-15
  De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
  Ruth Sahetapy
  Ruth Sahetapy
  2023-04-20
  Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
  Geert Wielens
  Geert Wielens
  2023-04-04
  Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
  Wendy Bussel van
  Wendy Bussel van
  2023-03-23
  Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
  diedrik buijs
  diedrik buijs
  2023-03-10
  super snelle service
  frans kloppenburg
  frans kloppenburg
  2023-03-03
  Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.

  Locaties

  Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

  Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Altijd veilig te werk

  Partners en Certificeringen