Herstelwerken

Het is belangrijk om jaarlijks naar uw dak te laten kijken. Bijvoorbeeld door middel van een dakinspectie.

Gratis daknspectie aanvragen

  • 1

   Stap 1

  • 2

   Stap 2

  • 3

   Stap 3

  • 4

   Step 4

  • 5

   Step 5

  1/5

  Stap 1

  Inspectie reden


  Partner van:

  Belangrijk bij dakinspectie

  Het is belangrijk om jaarlijks naar uw dak te laten kijken. Bijvoorbeeld door middel van een dakinspectie. Zo voorkomt u problemen en kunnen kleine herstelwerkzaamheden gemakkelijk uitgevoerd worden.

  We onderbouwen onze te adviseren herstelwerkzaamheden altijd door middel van een fotorapport. Zo weet u precies wat de knelpunten zijn en waar herstelwerkzaamheden nodig zijn. Uw herstelwerkzaamheden kunnen we direct repareren of inplannen.

  Om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages optreden is het belangrijk uw dak goed te onderhouden. Een gratis dakinspectie biedt hiervoor uitkomst. Zo bent u verzekerd van een grondige controle en heeft u inzicht in het onderhoud van uw dak. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren letten we op de staat van verschillende onderdelen:

  Bij een plat dak

  • Gescheurde dakbedekking.
  • Afvoeren en doorloop.
  • Daktrim en ontluchtingspijpjes.
  • Afwatering.

  Bij een pannen dak

  • Gescheurde dakpannen.
  • Nokpannen en gevelpannen.
  • Voeg- en loodwerk van uw schoorsteen.
  • Dakgoten.

  In principe controleren we bij een dakinspectie de gehele status van uw dak. Ook zodat we herstelwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen plannen en uitvoeren.

  Bij welke onderdelen van het dak onstaan de meeste problemen?

  De meeste problemen op het dak zijn vaak gescheurde dakbedekking, dat gewoon zijn tijd heeft gehad. Dakbedekking heeft een levensduur van 20 jaar. Na 20 jaar begint dakbedekking vaak te lekken. Soms is het iets langer, soms iets korter. Ook treden er vaker problemen op bij de afvoer en daktrim van platte dakbedekking. Deze willen op termijn nog wel eens gaan lekken. Daarom is periodiek van uw platte dak belangrijk!

  Bij dakbedekking wil het ook wel eens mis gaan in de aansluiting. Aansluiting van nokpannen, gevelpannen en schoorstenen op het dak is heel belangrijk. Dit voorkomt onhandige lekkages in de toekomst.

  Kosten van een dakreparatie

  De kosten van een dakreparatie verschillen per dak. Dit kan wel van € 50 tot € 2.500 euro lopen. Afhankelijk van de complexiteit van de reparatie en benodigde mankracht. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitvoeren van een dakreparatie. Onze vakmannen komen graag vrijblijvend kijken.

  Heeft u hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Beoordelingen

  Google Reviews
  Marion Van damme
  Marion Van damme
  24/10/2023
  Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
  Hans v Damme
  Hans v Damme
  24/10/2023
  Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
  Erik Eisma
  Erik Eisma
  19/10/2023
  Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
  F Schevers
  F Schevers
  22/09/2023
  Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
  M T
  M T
  14/09/2023
  De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
  Dick van der Neut
  Dick van der Neut
  11/09/2023
  Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
  Bas B
  Bas B
  09/07/2023
  Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
  Rob van Bakel
  Rob van Bakel
  07/07/2023
  We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
  Hugo Luik
  Hugo Luik
  19/05/2023
  Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
  Ward van den Heuvel
  Ward van den Heuvel
  15/05/2023
  De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.

  Locaties

  Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

  Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

  Liever direct contact?

  Dennis

  Planning

  Altijd veilig te werk

  Partners en Certificeringen