Noodreparaties

Bij nood kunt u direct 1 van onze vestigingen bij u in de buurt bellen. Onze vakmannen komen binnen 24 uur bij u op locatie.

Inspectie aanvragen

  • 1

   Stap 1

  • 2

   Stap 2

  • 3

   Stap 3

  • 4

   Step 4

  • 5

   Step 5

  1/5

  Stap 1

  Inspectie reden


  Partner van:

  Noodreparatie bij u de in buurt.

  Vlak na de regen of tijdens een storm komt het voor dat er dakpannen van een dak afwaaien, de nok van een dak beschadigd of platte dakbedekking gaat lekken. Wat een noodreparatie dan inhoudt, is dat onze vakmannen langskomen om de noodreparatie direct uit te voeren. Hoe snel we een noodreparatie precies kunnen oplossen, is afhankelijk van de grootte en het type reparatie. Noodreparaties lossen we normaliter adequaat en binnen 24 uur op. Bij een grotere noodreparatie die niet direct kan worden opgelost, plaatsen we een afdekzijl. Zodat er geen water meer via de lekkage in het dak of huis kan komen. We plannen vanzelfsprekend de klus dan zo snel mogelijk in om de noodreparatie uit te voeren.

  Veelvoorkomende noodreparaties

  • Noodreparaties aan dakpannen: kapotte dakpannen.
  • Gescheurde dakbedekking op platte daken of bitumen daken.
  • Loodflappen van de schoorsteen die loslaten.
  • Nokpannen die gescheurd zijn..
  • Dakgoten die lekken.

  Een noodreparatie kan veroorzaakt worden door: vaak heftige storm en stevige hoosbuien. Dit gewicht kan zorgen voor verzakkingen en daardoor openingen creëren.

  Het oplossen van een noodreparatie

  Een noodreparatie kan heel variërend zijn in de uitvoering. Dit kan een kwestie van kleinschalig repareren zijn, tot het mogelijk vervangen van een heel dak. Dit geldt ook voor platte daken. Er zijn verschillende manieren om achter de oorzaak te komen: soms is het een kwestie van simpelweg volgen hoe het water loopt, soms is een lekkage duidelijk door kieren en openingen. Soms moet er een camera-inspectie uitgevoerd worden om vochtmetingen te doen. In het ergste geval moeten hak- en breekwerkzaamheden uitgevoerd worden om de lekkage professioneel op te lossen. In alle gevallen staan de vakmannen van Dakservice Kolen voor u klaar, om alle voorkomende noodreparaties aan daken uit te voeren.

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Beoordelingen

  Google Reviews
  Bas B
  Bas B
  2023-07-09
  Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
  Rob van Bakel
  Rob van Bakel
  2023-07-07
  We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
  Hugo Luik
  Hugo Luik
  2023-05-19
  Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
  Ward van den Heuvel
  Ward van den Heuvel
  2023-05-15
  De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
  Ruth Sahetapy
  Ruth Sahetapy
  2023-04-20
  Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
  Geert Wielens
  Geert Wielens
  2023-04-04
  Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
  Wendy Bussel van
  Wendy Bussel van
  2023-03-23
  Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
  diedrik buijs
  diedrik buijs
  2023-03-10
  super snelle service
  frans kloppenburg
  frans kloppenburg
  2023-03-03
  Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.

  Locaties

  Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

  Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Altijd veilig te werk

  Partners en Certificeringen