Dakdekker Haarlem

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in Haarlem

Dakservice Kolen is een gespecialiseerde dakdekker uit Haarlem. Wij lossen een lekkage aan uw dakrenovatie of noodreparaties direct op. Neem contact op met onze vakmannen via: 023-2052379.

Gegarandeerd de scherpste prijzen voor Haarlem

Dakservice Kolen is een erkende dakdekker met meer dan 30 jaar ervaring. Een professioneel dakdekkersbedrijf met meer dan 12 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een dakdekker bij u in de buurt. Informeer naar de mogelijkheden en onze diensten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van de voordelen!

 

Dakdekker Haarlem - Bitumen dakbedekking voor platte daken

Bitumen dakbedekking is een type dakbedekking dat vaak wordt gebruikt op platte daken. Het is gemaakt van bitumen, een dikke, zwarte vloeistof die wordt gewonnen uit ruwe olie. Bitumen dakbedekking is populair vanwege zijn duurzaamheid, waterdichtheid en flexibiliteit. Het kan worden geïnstalleerd op verschillende soorten ondergronden, waaronder beton, hout en staal.
Bitumen dakbedekking vereist weinig onderhoud. Het kan worden aangebracht met behulp van verschillende methoden, waaronder branden, lijmen en mechanisch bevestigen. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat het branden van bitumen daken een gevaarlijke techniek kan zijn en moet worden uitgevoerd door een professionele dakdekker.

Bitumen is een goede keuze voor een plat dak vanwege zijn duurzaamheid, waterdichtheid en veelzijdigheid. Het kan echter wel duurder zijn dan andere soorten dakbedekking en kan gevoelig zijn voor scheuren als het niet op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Het is dus belangrijk om een professionele dakdekker in te schakelen om de installatie uit te voeren en te zorgen voor regelmatig onderhoud om de levensduur van het dak te verlengen. De dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen op een plat dak.

Naast het aanbrengen van de nieuwe dakbedekking kunnen onze dakdekkers ook gelijk voor u het dak op een juiste manier isoleren. De dakdekker of dakdekkers, afhankelijk van de grootte van de klus, zullen met de juiste materialen de isolatie aanbrengen.

Het isoleren van een bitumen plat dak is belangrijk om de warmteverliezen in huis te verminderen en de energiekosten te verlagen. Het kan ook zorgen voor meer comfort in de ruimtes onder het dak en kan helpen om vochtproblemen te voorkomen.

Daklekkage oplossen

Een lekkage aan het dak van uw woning of bedrijfspand in Haarlem? De dakdekkers van Dakservice Kolen lossen dit snel en tegen een scherp tarief voor u op. Binnen 24 uur is er een vakman ter plaatse. Wilt u eerst de status van uw huidige dak weten? Ook dat kan. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie aan. De dakdekkers van Dakservice Kolen zullen uw woning of pand komen inspecteren en toetsen op een aantal onderdelen. U krijgt na de inspectie een fotorapportage en offerte toegestuurd.

Nieuwe dakbedekking voor plat daken

Is uw dak toe aan renovatie of moet een gedeelte vervangen worden? Dakservice Kolen heeft de beschikking over diverse en kwalitatieve soorten dakbedekking voor platte daken. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Bij het bedekken van platte daken werkt Dakservice Kolen altijd met kwalitatieve merken zoals IKO Bitumen. Laat u informeren. We hopen u snel te mogen ontmoeten.

 

Ervaren dakdekker in Haarlem

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Haarlem en omgeving? Dan bent u bij ons dakdekkersbedrijf, Dakservice Kolen, aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij de diverse werkzaamheden aan uw platte dak, hellend dak of andere soorten daken zoals renovatie, reparatie, dakonderhoud, werk aan uw dakkapel, loodgieterswerk aan het platte of hellend dak of dakisolatie. Geen klus aan het dak is onze dakdekkers te groot of te klein.

Dakrenovatie en dakreparatie zijn twee verschillende diensten die zich richten op het verbeteren van de staat van het dak. Dakreparatie richt zich op het oplossen van specifieke problemen op het dak, zoals lekkages, barsten of verzakkingen. Het doel is om het dak weer waterdicht en functioneel te maken. Dakreparatie is meestal minder ingrijpend dan dakrenovatie en is meestal een goedkopere oplossing.

Dakrenovatie is een grondiger proces en richt zich op het verbeteren van de algehele staat van de hellende daken. Het omvat meestal het vervangen van het dakbedekkingsmateriaal, het herstellen van het onderliggende dakondersteuningssysteem en het verbeteren van de afwatering van het dak. Dakrenovatie is meestal een duurdere oplossing dan dakreparatie, maar biedt op de lange termijn een grotere bescherming en een verlengde levensduur voor het dak.

Het is belangrijk om te bepalen of uw dak een reparatie of renovatie nodig heeft, afhankelijk van de staat en de specifieke behoeften van uw dak. Onze dakdekkers kunnen u helpen bij het maken van deze beoordeling en u adviseren over de beste optie voor uw dak.

Renoveren is soms niet genoeg en dan is het tijd voor een geheel nieuw dak. Ons dakdekkersbedrijf in Haarlem voert deze klus graag voor u uit. Of het gaat om een plat dak of bij hellende dak. Bij het nieuw dak kunt u ook kiezen uit kunststof dakbedekking of een nieuw pannendak. Voor uw nieuwe pannendak op uw hellend dak heeft u een grote keuze uit diverse soorten dakpannen. Dakpannen van natuurleien, keramische dakpannen, geglazuurde dakpannen, klei dakpannen of bijvoorbeeld betonnen dakpannen. De dakdekkers plaatsen nieuwe dakisolatie, nieuw dakbeschot, nieuwe panlatten en vervolgens de nieuwe dakpannen. Het plaatsen van nieuwe dakisolatie door de dakdekker is voor u een energiebesparend. Aan het nieuw dak worden er nieuwe dakgoten bevestigd door de dakdekker zodat u weer jarenlang kunt genieten van uw nieuwe dakbedekking.

Wanneer u op zoek bent naar een goede partij voor uw dakonderhoud in Haarlem en omstreken dan kan onze dakdekker u hier jaarlijks in voorzien. Bij het jaarlijkse dakonderhoud voert de dakdekker diverse inspecties uit en voert de nodige werkzaamheden aan de daken uit.

Geen klus is te klein of te groot voor onze dakdekkers in Haarlem en omstreken. Heeft u met spoed hulp nodig, nog overige vragen of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp, neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag ter woord.

Snel contact met onze dakdekkers

Heeft u nieuwe dakbedekking nodig, een daklekkage of onderhoud nodig aan uw dak? Neem contact op met de vakmensen van Dakservice Kolen. U kunt ons direct bereiken via: 071-2032396.

Voorgaande klanten

Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Altijd veilig te werk

Certificeringen