Gratis Dakinspectie

Ieder dak is uniek. Daarom stemmen we onze dakwerkzaamheden graag met u persoonlijk af. Neem contact met ons op als u wilt profiteren van een gratis dakinspectie.

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Vraag uw gratis dakinspectie aan

Laat uw dak gratis inspecteren. Een gratis dakinspectie zorgt voor vroegtijdige signalering van lekkages en is geheel kosteloos! Uw dak blijft in optimale conditie door goed onderhoud. Laat de vakmannen van Dakservice Kolen u daarbij helpen.

Vanwege de uitstekende isolatie van nieuwe daken worden problemen vaak te laat opgemerkt. Daar brengt een gratis dakinspectie verandering in.

Wat krijgt u bij een gratis dakinspectie?

 • Een uitgebreide rapportage met werkzaamheden en verbeterpunten.
 • In dit rapport stellen wij verbeterpunten voor en vertalen we dit naar uit te voeren werkzaamheden.

Ieder dak is uniek. Daarom stemmen we onze dakwerkzaamheden graag met u persoonlijk af. Neem contact met ons op als u wilt profiteren van een gratis dakinspectie.

Waar kunnen de meeste problemen op een dak ontstaan?

Door windveren komen wind en regen niet onder de dakbedekking. Worden deze niet goed onderhouden, dan kunnen dakpannen los komen te liggen. Zo kunnen lekkages ontstaan, of zelfs dakpannen op de grond vallen. In het ergste geval ontstaan lekkages in uw woning of pand of ontstaat veel schade.

Laat dit daarom tijdens een gratis dakinspectie goed controleren. Jaarlijkse dakinspectie kan groot onderhoud voorkomen en is op de lange termijn zeer kostenbesparend. Meer weten? Informeer bij de vakmannen van Dakservice Kolen naar de mogelijkheden.

Inspectie aanvragen

  • 1

   Stap 1

  • 2

   Stap 2

  • 3

   Stap 3

  • 4

   Step 4

  • 5

   Step 5

  1/5

  Stap 1

  Inspectie reden


  Beoordelingen

  Google Reviews
  Bas B
  Bas B
  2023-07-09
  Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
  Rob van Bakel
  Rob van Bakel
  2023-07-07
  We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
  Hugo Luik
  Hugo Luik
  2023-05-19
  Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
  Ward van den Heuvel
  Ward van den Heuvel
  2023-05-15
  De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
  Ruth Sahetapy
  Ruth Sahetapy
  2023-04-20
  Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
  Geert Wielens
  Geert Wielens
  2023-04-04
  Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
  Wendy Bussel van
  Wendy Bussel van
  2023-03-23
  Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
  diedrik buijs
  diedrik buijs
  2023-03-10
  super snelle service
  frans kloppenburg
  frans kloppenburg
  2023-03-03
  Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.
  Altijd veilig te werk

  Partners en Certificeringen