Diensten

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Wat we voor u kunnen betekenen

Onze diensten​

Dakinspectie

Bij een gratis dakinspectie komen onze vakmannen bij u langs om alle lekkage gevoelige punten te controleren. Zo kunt u denken aan: eventuele schoorstenen, dakramen, nokpannen, gevelpannen, dakpannen, panlatten en houtwerk, dakgoten.

Daklekkages Oplossen

Door de jarenlange ervaring van Dakservice Kolen kunnen wij zeer snel en deskundig daklekkages opsporen, repareren en bij een gratis dakinspectie vaak voorkomen.

Dakpannen vervangen

Of het nou om een complete renovatie van een pannen dak gaat of herstelwerkzaamheden, Dakservice Kolen helpt u verder.

Platte Daken

Een veel voorkomende soort dakbedekking is bitumen dakbedekking. De meeste platte daken in Nederland worden voorzien met deze bedekking.

Nood reparaties

Bij noodsituaties en noodreparaties kunnen wij altijd binnen 24 uur door heel Nederland op locatie zijn.

Dakwerk Renovaties

Door kleine beschadigingen aan het dak direct te constateren en te repareren, worden lekkages, complete dak renovaties of andere vormen van schade voorkomen.

Flexibel Rookkanaal

Oude stenen schoorstenen hebben vaak voegen die aan het verzanden zijn hetgeen lekkage tot gevolg kan hebben. Flexibele rookkanalen zijn de oplossing hiervoor.

Schoorsteen werkzaamheden en renovatie

Wanneer uw oude schoorsteen wel een opknapbeurt kan gebruiken bent u bij de specialisten van Dakservice Kolen aan het juiste adres.

Herstel werken

We voorkomen liever herstelwerkzaamheden maar voeren deze natuurlijk graag voor u uit.

12 vestigingen

twaalf vestigingen in Nederland met landelijke dekking

Alleen vakmensen

VCA,Erkend leerbedrijf en SIKB zijn enkele van onze vele certificeringen.

10 jaar garantie

Altijd 10 jaar garantie op alle werkzaamheden van Dakservice Kolen

30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring kan Dakservice Kolen zich een echte specialist noemen

DakserviceKolen

Dakwerkzaamheden voor alle daken in Nederland

Al jaren het vertrouwde adres voor deskundig onderhoud, inspectie of reparatie aan uw schoorsteen, dak, dakgoot of dakkapel. Wij werken o.a. voor Particulieren, Woningbouwverenigingen en Monumentenzorg.

Wij zijn gespecialiseerd in o.a.:

  • Dakreparatiedakrenovatie van zowel pannendaken als bitumen dakbedekking
  • Repareren of vernieuwen van uw dakgoot of dakkapel
  • Inspectie van daken en schoorstenen
  • Het leveren en plaatsen van schouwen, openhaarden, gashaarden en houtkachels
  • Aanleggen, repareren of renoveren van rookkanalen
  • Verwijderen van vogelnesten
  • Levering en plaatsing van schoorsteenkappen
  • Reparatie, renovatie of vernieuwen van schoorstenen
  • Dakpannen vervangen of bitumen dak vervangen

Voorgaande klanten

Bas B
Bas B
2023-07-09
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
2023-07-07
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
2023-05-19
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
2023-05-15
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Ruth Sahetapy
Ruth Sahetapy
2023-04-20
Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
Geert Wielens
Geert Wielens
2023-04-04
Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
Wendy Bussel van
Wendy Bussel van
2023-03-23
Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
diedrik buijs
diedrik buijs
2023-03-10
super snelle service
frans kloppenburg
frans kloppenburg
2023-03-03
Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.

Locaties

Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Altijd veilig te werk

Certificeringen