Dakdekker Dordrecht

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in Dordrecht

Maak vandaag nog een afspraak met dé dakdekker van Dordrecht. Dakservice Kolen is gespecialiseerd in diverse soorten dakwerkzaamheden. Het team van Dakservice Kolen bestaat uit verschillende dakdekkers met jaren ervaring.

Wij hebben alleen vakmensen binnen ons team. Met meer dan 30 jaar ervaring kan Dakservice Kolen zich een echte specialist noemen. Wij zorgen voor de juiste dakbedekking op platte daken en hebben ook de juiste oplossingen voor het repareren van platte daken of pannen daken.

Daklekkage opgelost door Dakservice Kolen: De dakdekker van Dordrecht

Na een daklekkage komt het voor dat dakbedekking van uw dak (deels) vervangen moet worden. Wij verzorgen de juiste aanpak, passend bij de grootte en omvang van de daklekkage.

U bent verzekerd van de beste prijs voor dakbedekking en uitmuntende kwaliteit. Dakservice Kolen werkt uitsluitend met kwalitatieve merken zoals IKO Bitumen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring.

Bent u benieuwd naar de huidige status van uw dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan voor uw woning of bedrijfspand in Dordrecht. De vakmannen van Dakservice Kolen zijn u graag van dienst.

Nokvorsten: Laat uw dak op tijd renoveren

Nokvorsten zijn een speciaal soort dakpannen die zich helemaal in de nok van uw dak bevinden. U heeft bij Dakservice Kolen de keuze uit verschillende soorten nokrenovatie. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van een nokrenovatie. Onze dakdekkers uit Dordrecht informeren u graag vrijblijvend.

 

Snel contact met onze dakdekkers

Iedere soort dakbedekking voor uw nieuwe dakbedekking

Op zoek naar een professionele dakdekker? Dan bent u bij ons dakdekkersbedrijf aan het juiste adres voor uw dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie of lekkage aan uw hellend of platte dak. Wij hebben een ruime keuze aan dakpannen, van keramische dakpannen tot aan leien dakpannen. Heeft u problemen met uw dakgoot? Ook dan kan uw dakdekker u helpen. Eventuele lekkage kunnen in de meeste gevallen worden verholpen of we plaatsen voor u een geheel nieuwe dakgoot. Dakservice Kolen staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Met jarenlange ervaring in alle werkzaamheden die voorkomen op het gebied van daken bent u bij ons op de juiste plek wanneer u informatie of hulp nodig heeft met uw dak. We voorzien u van de juiste informatie, stellen een overzichtelijke offerte voor u op en indien er toch vragen zijn dan staan we u graag te woord om alles voor u te verduidelijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bitumen dakbedekking op uw platte daken

Bitumen bedekking is ook een veelgebruikte optie voor daken die plat zijn. Het is een weersbestendig en duurzaam materiaal dat gemakkelijk te installeren is. Bitumen is een zwarte, elastische stof die wordt gebruikt als onderlaag voor verschillende soorten dakbedekkingen, waaronder asfalt- en metalen shingles.
Een van de voordelen van een bitumen dak zijn de lage kosten. Het is een betaalbare optie voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een nieuwe bedekking voor het dak. Bovendien is het bestand tegen weersomstandigheden, waaronder regen en sneeuw, en heeft het een lange levensduur. De levensduur voor een bedekking van bitumen is ongeveer dertig jaren.

Een nadeel van bitumen voor uw dak is dat het kwetsbaarder is voor bevriezing en veroudering dan sommige andere soorten bedekking. Het is ook minder esthetisch aantrekkelijk dan sommige andere materialen, en het is niet geschikt voor alle soorten daken maar wel uitermate geschikt voor daken die plat zijn. Wij werken dan ook voor daken die plat zijn graag met een bitumen dakbedekking.

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen op daken. De dakdekker doet dit door middel van verhitting van het materiaal. De verhitting zorgt voor het smelten van het bitumen waardoor het waterdicht hecht aan de onderlaag. In het algemeen is bitumen dakbedekking een betaalbare en weersbestendige optie voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een nieuwe bedekking op het dak. Onze dakdekker Dordrecht helpt u graag bij de reparatie, aanleg of vervanging van uw bitumen dak. Heeft u vragen over bitumen of wilt u meer weten over andere zaken betreffende uw dak? Twijfel dan niet en neem contact op met ons dakdekkersbedrijf. Onze medewerkers helpen u graag aan de juiste informatie zodat u weet wat de diverse mogelijkheden zijn.

Voorgaande klanten

Bas B
Bas B
2023-07-09
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
2023-07-07
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
2023-05-19
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
2023-05-15
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Ruth Sahetapy
Ruth Sahetapy
2023-04-20
Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
Geert Wielens
Geert Wielens
2023-04-04
Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
Wendy Bussel van
Wendy Bussel van
2023-03-23
Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
diedrik buijs
diedrik buijs
2023-03-10
super snelle service
frans kloppenburg
frans kloppenburg
2023-03-03
Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.
Altijd veilig te werk

Certificeringen