Dakdekker Dordrecht

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in Dordrecht

Maak vandaag nog een afspraak met dé dakdekker van Dordrecht. Dakservice Kolen is gespecialiseerd in diverse soorten dakwerkzaamheden. Het team van Dakservice Kolen bestaat uit verschillende dakdekkers met jaren ervaring.

Wij hebben alleen vakmensen binnen ons team. Met meer dan 30 jaar ervaring kan Dakservice Kolen zich een echte specialist noemen. Wij zorgen voor de juiste dakbedekking op platte daken en hebben ook de juiste oplossingen voor het repareren van platte daken of pannen daken.

Daklekkage opgelost door Dakservice Kolen: De dakdekker van Dordrecht

Na een daklekkage komt het voor dat dakbedekking van uw dak (deels) vervangen moet worden. Wij verzorgen de juiste aanpak, passend bij de grootte en omvang van de daklekkage.

U bent verzekerd van de beste prijs voor dakbedekking en uitmuntende kwaliteit. Dakservice Kolen werkt uitsluitend met kwalitatieve merken zoals IKO Bitumen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring.

Bent u benieuwd naar de huidige status van uw dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan voor uw woning of bedrijfspand in Dordrecht. De vakmannen van Dakservice Kolen zijn u graag van dienst.

Nokvorsten: Laat uw dak op tijd renoveren

Nokvorsten zijn een speciaal soort dakpannen die zich helemaal in de nok van uw dak bevinden. U heeft bij Dakservice Kolen de keuze uit verschillende soorten nokrenovatie. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van een nokrenovatie. Onze dakdekkers uit Dordrecht informeren u graag vrijblijvend.

 

Snel contact met onze dakdekkers

Iedere soort dakbedekking voor uw nieuwe dakbedekking

Op zoek naar een professionele dakdekker? Dan bent u bij ons dakdekkersbedrijf aan het juiste adres voor uw dakonderhoud, dakreparatie, dakrenovatie of lekkage aan uw hellend of platte dak. Wij hebben een ruime keuze aan dakpannen, van keramische dakpannen tot aan leien dakpannen. Heeft u problemen met uw dakgoot? Ook dan kan uw dakdekker u helpen. Eventuele lekkage kunnen in de meeste gevallen worden verholpen of we plaatsen voor u een geheel nieuwe dakgoot. Dakservice Kolen staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Met jarenlange ervaring in alle werkzaamheden die voorkomen op het gebied van daken bent u bij ons op de juiste plek wanneer u informatie of hulp nodig heeft met uw dak. We voorzien u van de juiste informatie, stellen een overzichtelijke offerte voor u op en indien er toch vragen zijn dan staan we u graag te woord om alles voor u te verduidelijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bitumen dakbedekking op uw platte daken

Bitumen bedekking is ook een veelgebruikte optie voor daken die plat zijn. Het is een weersbestendig en duurzaam materiaal dat gemakkelijk te installeren is. Bitumen is een zwarte, elastische stof die wordt gebruikt als onderlaag voor verschillende soorten dakbedekkingen, waaronder asfalt- en metalen shingles.
Een van de voordelen van een bitumen dak zijn de lage kosten. Het is een betaalbare optie voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een nieuwe bedekking voor het dak. Bovendien is het bestand tegen weersomstandigheden, waaronder regen en sneeuw, en heeft het een lange levensduur. De levensduur voor een bedekking van bitumen is ongeveer dertig jaren.

Een nadeel van bitumen voor uw dak is dat het kwetsbaarder is voor bevriezing en veroudering dan sommige andere soorten bedekking. Het is ook minder esthetisch aantrekkelijk dan sommige andere materialen, en het is niet geschikt voor alle soorten daken maar wel uitermate geschikt voor daken die plat zijn. Wij werken dan ook voor daken die plat zijn graag met een bitumen dakbedekking.

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen op daken. De dakdekker doet dit door middel van verhitting van het materiaal. De verhitting zorgt voor het smelten van het bitumen waardoor het waterdicht hecht aan de onderlaag. In het algemeen is bitumen dakbedekking een betaalbare en weersbestendige optie voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een nieuwe bedekking op het dak. Onze dakdekker Dordrecht helpt u graag bij de reparatie, aanleg of vervanging van uw bitumen dak. Heeft u vragen over bitumen of wilt u meer weten over andere zaken betreffende uw dak? Twijfel dan niet en neem contact op met ons dakdekkersbedrijf. Onze medewerkers helpen u graag aan de juiste informatie zodat u weet wat de diverse mogelijkheden zijn.

Voorgaande klanten

Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Altijd veilig te werk

Certificeringen