Dakinspectie

Bij een gratis dakinspectie komen onze vakmannen bij u langs om alle lekkage gevoelige punten te controleren.

Gratis dakInspectie aanvragen

  • 1

   Stap 1

  • 2

   Stap 2

  • 3

   Stap 3

  • 4

   Step 4

  • 5

   Step 5

  1/5

  Stap 1

  Inspectie reden


  Partner van:

  Dakinspectie bij Dakservice Kolen

  Bij Dakservice Kolen begrijpen we het belang van een sterk en betrouwbaar dak boven uw hoofd. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten voor het herstellen en repareren van daken, zodat uw huis of bedrijf altijd beschermd is tegen de alle soorten weersomstandigheden. Heeft u lekkage door een kapotte nokvorst op uw schuine dak? Of wilt u een gratis check laten doen op eventuele problemen? Wij van Dakservice Kolen staan klaar voor al uw herstelwerkzaamheden aan uw dak. 

  Ik help u graag!

  Dennis

  Planning

  Kosten van uw dak repareren: transparant en eerlijk

  De kosten van dak reparaties varieert afhankelijk van het probleem en benodigde mankracht. Onze tarieven starten vanaf €50 en kunnen oplopen tot €2.500 voor uitgebreide reparaties. Wij bieden altijd een vrijblijvende offerte aan nadat wij de dak inspectie hebben uitgevoerd, zodat u vooraf duidelijkheid heeft over de kosten en weet waar u aan toe bent.  

  Beoordelingen

  Google Reviews
  Marion Van damme
  Marion Van damme
  24/10/2023
  Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
  Hans v Damme
  Hans v Damme
  24/10/2023
  Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
  Erik Eisma
  Erik Eisma
  19/10/2023
  Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
  F Schevers
  F Schevers
  22/09/2023
  Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
  M T
  M T
  14/09/2023
  De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
  Dick van der Neut
  Dick van der Neut
  11/09/2023
  Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
  Bas B
  Bas B
  09/07/2023
  Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
  Rob van Bakel
  Rob van Bakel
  07/07/2023
  We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
  Hugo Luik
  Hugo Luik
  19/05/2023
  Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
  Ward van den Heuvel
  Ward van den Heuvel
  15/05/2023
  De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.

  Veelvoorkomende dak problemen en de oorzaken

  Bij Dakservice Kolen hebben we uitgebreide ervaring met verschillende dak problemen. Hieronder lichten we toe waar de meeste problemen ontstaan en waarom: 

  • Gescheurde dakbedekking: de meest voorkomende oorzaak van dak problemen is gescheurde dakbedekking. De levensduur van dakbedekking varieert, maar na ongeveer 20 jaar is de kans op lekkages behoorlijk groter. Factoren zoals weersinvloeden en slijtage versnellen dit proces. Regelmatige inspectie en onderhoud kunnen de levensduur verlengen en problemen vroegtijdig aan het licht brengen. 
  • Problemen bij afvoer en daktrim: Vooral bij platte daken zien we vaak problemen bij de afvoer en daktrim. Deze onderdelen zijn belangrijk voor de afwatering en bescherming van het dak. Slecht onderhoud, verstoppingen of beschadigingen kunnen leiden tot waterophoping en lekkages. 
  • Aansluitingen en afwerkingen: problemen ontstaan ook vaak bij de aansluitingen van verschillende dak onderdelen. Dit omvat de aansluiting van nokpannen en schoorstenen. Onjuiste installatie of slijtage leidt tot lekkages, wat vaak onopgemerkt blijft totdat de schade groot is. 
  • Slijtage van voeg- en loodwerk: voeg- en loodwerk rond schoorstenen en dakramen zijn ook gevoelig voor slijtage. Deze onderdelen zijn onmisbaar voor de waterdichtheid van het dak. Na verloop van tijd ontstaat schade en lekkages door slijtage en de weersinvloeden als storm, harde wind of regenbuien.  
  • Beschadigde of verouderde dakpannen: bij schuine daken zijn het vaak de dakpannen die problemen veroorzaken. Gebroken, verschoven of verouderde dakpannen leiden tot waterinfiltratie. Regelmatige inspectie en tijdige vervanging van beschadigde dakpannen zijn noodzakelijk om grotere problemen te voorkomen. 
  • Slechte isolatie en ventilatie: onvoldoende isolatie en ventilatie leiden tot vochtproblemen en schimmelvorming onder het dak. Dit tast de structuur van het dak aan en zorgt voor een ongezond binnenklimaat. 

  Door deze veelvoorkomende problemen te kennen en snel te handelen, voorkomen we veel reparaties en hoge kosten. Bij Dakservice Kolen adviseren we daarom altijd om niet te wachten met het onderhoud en de inspectie van uw dak. Een tijdige ingreep verlengt de de levensduur van uw dak behoorlijk en zorgt voor een veilige en comfortabele woon- of werkomgeving. 

  Jaarlijkse dakinspectie

  Een jaarlijkse dakinspectie is belangrijk om potentiële problemen vroegtijdig te herkennen. Tijdens onze inspecties maken we gebruik van een gedetailleerd fotorapport, zodat u precies weet waar eventuele herstelwerkzaamheden nodig zijn. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een geplande onderhoudsbeurt, wij zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft. 

  Dak herstellen: expertise in alle soorten en maten

  Bij een dakinspectie controleren wij de status van uw gehele dak. Waardoor wij het herstellen van uw dak zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Wij repareren uw dak, het maakt ons niet uit wat voor probleem.

  • Lekkages repareren: lekkages kunnen ernstige schade aan uw woning of bedrijfspand veroorzaken. Ons team is gespecialiseerd in het snel opsporen en repareren van lekkages, waardoor verdere schade voorkomen wordt. Of het nu gaat om een klein lek of een grootschalig probleem, wij zorgen voor een duurzame oplossing.
  • Dakpannen vervangen: beschadigde of verouderde dakpannen kunnen leiden tot lekkages en isolatieproblemen. Wij vervangen defecte dakpannen en zorgen ervoor dat uw dak weer in perfecte staat is. Dit draagt bij aan zowel de uitstraling als de functionaliteit van uw dak.
  • Platte daken: platte daken vereisen specifieke kennis voor onderhoud en reparatie. Wij zijn experts in het herstellen en onderhouden van platte daken, waarbij we gebruik maken van de beste materialen voor een langdurig resultaat.
  • Dakwerk renovaties: Of het nu gaat om gedeeltelijke of volledige dakrenovaties, onze vakmensen zorgen voor een vakkundige aanpak. Van het vervangen van de dakbedekking tot het versterken van de dakconstructie, wij zorgen voor een veilig en vernieuwd dak.
  • Flexibel rookkanaal: een goed functionerend rookkanaal is belangrijk voor de veiligheid in uw woning. Wij installeren en onderhouden flexibele rookkanalen, zodat uw verwarmingssysteem veilig en efficiënt functioneert.
  • Schoorsteenwerkzaamheden en renovaties: schoorstenen zijn onderhevig aan slijtage en vereisen regelmatig onderhoud. Onze diensten omvatten het herstellen en renoveren van schoorstenen, inclusief voegwerk, loodwerk en het vervangen van schoorsteenkapjes.

  Gratis dakinspectie

  Bij Dakservice Kolen bieden we een gratis dakinspectie aan. Dit stelt ons in staat om een uitgebreide controle uit te voeren en u te adviseren over het onderhoud van uw dak. Met deze service bent u verzekerd van een professionele blik op de staat van uw dak.

  24/7 service en kwaliteitsgarantie

  Onze vakmannen staan 24/7 voor u klaar om direct hulp te bieden bij dakproblemen. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en garanderen kwaliteitswerk tegen scherpe prijzen. Ook hebben onze vakmannen genoeg kennis door hun jarenlange ervaring. Bij Dakservice Kolen is een afspraak ook echt een afspraak.

  Altijd dichtbij voor het repareren van uw dak

  Met 12 vestigingen door heel Nederland is Dakservice Kolen altijd dichtbij. Voor spoedgevallen kunt u het lokale nummer bellen, voor alle andere zaken ons standaardnummer. Of u nu in Utrecht, Breda, Amsterdam, Gouda, of elders woont, wij staan voor u klaar. 

  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Heeft u behoefte aan een dakreparatie of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met Dakservice Kolen. Bekijk onderstaand onze contactgegevens per locatie bij u in de buurt en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw dak herstellen en repareren. 

  Locaties

  Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u ons standaard nummer bellen: 073 – 203 25 77

  Liever direct contact?

  Dennis

  Planning

  Altijd veilig te werk

  Partners en Certificeringen