Dakdekker Den Haag

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in de regio Den Haag

Dakservice Kolen is de beste dakdekker van Den Haag en professional in het uitvoeren van alle soorten dakwerkzaamheden op platte daken en pannen daken. Wij voeren verschillende dakwerkzaamheden uit in en rondom Den Haag. Onze vakmannen adviseren u graag over bijvoorbeeld de verschillende soorten dakbedekking voor platte daken. Maar denk ook aan dakrenovatiesherstelwerken of schoorsteen werken.

Vertrouwd adres voor dakwerkzaamheden voor Den Haag

Vraag nu online een offerte of gratis dakinspectie aan. Kies voor de best beoordeelde dakdekker van Den Haag! Keurige en snelle dienstverlening vinden wij heel belangrijk. Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact op met ons.

 

 

Dakservice Kolen is al jarenlang een vertrouwd adres voor dakwerkzaamhedendakrenovaties en daklekkages in Den Haag. Dakservice Kolen staat garant voor vakmanschap.

Voorgaande klanten

Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Altijd veilig te werk

Certificeringen

Werkzaamheden aan uw hellend dak door dakdekker Den Haag

Heeft u een lekkage aan uw hellend dak of is het zelfs wellicht tijd voor een dakrenovatie? Dakservice Kolen, de ervaren dakdekker in Den Haag en omstreken helpt u graag bij de werkzaamheden aan uw hellende dak.
Een hellend dak vereist regelmatig onderhoud om te garanderen dat het in goede staat blijft en problemen zoals lekkages of beschadigingen worden voorkomen. Een van de belangrijkste werkzaamheden is inspectie. Het is belangrijk om het dak regelmatig te inspecteren om eventuele problemen op te sporen en op te lossen voordat ze uit de hand lopen. Naast inspecties zijn er nog andere werkzaamheden die belangrijk zijn voor het onderhoud van een hellend dak. Bijvoorbeeld, het vervangen van verouderde of beschadigde dakbedekking en het repareren van beschadigde of verzakte dakonderdelen zoals betonnen dakpannen. Indien vervanging van de dakpannen nodig is dan heeft u bij ons een ruime keuze voor een nieuwe soort dakbedekking. Van geglazuurde dakpannen tot metalen dakbedekking en andere soorten dakpannen. Ook het regelmatig schoonmaken van het dak en de dakgoten, zorgt ervoor dat het dak goed blijft functioneren. Het is aan te bevelen om het onderhoud van het dak uit te voeren door een ervaren en gekwalificeerde dakdekker. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om zorgvuldig en effectief onderhoud uit te voeren en eventuele problemen zoals lekkage op te lossen. In het algemeen is het belangrijk om het onderhoud van een hellend dak niet te verwaarlozen. Een goed onderhouden dak zorgt voor een langere levensduur en een grotere veiligheid voor de bewoners van het huis. Naast dakrenovatie kunnen wij u uiteraard ook helpen bij uw dakreparatie in Den Haag en omstreken. Voor iedere klus zijn wij de dakdekker in Den Haag die u zoekt.

Bitumen dakbedekking voor uw platte daken

Dit materiaal wordt veel gebruikt voor de dakbedekking bij dakrenovatie. Het materiaal heeft eigen unieke eigenschappen en voordelen en is geschikt voor verschillende soorten dakrenovatie. Deze soort dakbedekking bestaat uit een combinatie van asfalt en steenachtige materialen die samen een stevige en waterdichte dakbedekking vormen. Het materiaal is duurzaam, flexibel en heeft een goede weerstand tegen weersomstandigheden, waardoor het een populaire keuze is voor het bedekken van daken. Ons dakdekkersbedrijf maakt uitsluitend gebruik van bitumen gezien dit materiaal onze voorkeur heeft i.v.m. de langere levensduur.
Voor hellende daken wordt het meestal gebruikt in de vorm van shingles. Shingles zijn dunne, lichtgewicht dakbedekkingen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en patronen. Ze zijn gemaakt van een mengsel van bitumen en glasvezel, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Shingles vereisen weinig onderhoud. Bij het installeren van shingles op een hellend dak is het belangrijk om de juiste installatiemethode te gebruiken. Meestal worden de shingles genageld op een houten ondergrond die is bedekt met een onderlaag van dakbedekking. Het is belangrijk om de shingles overlappend te installeren om te zorgen voor een goede waterdichtheid en om te voorkomen dat water onder de shingles terechtkomt. Het is ook belangrijk om de juiste isolatie te installeren om te voorkomen dat warmte ontsnapt via het dak. Dit kan worden bereikt door isolatie aan te brengen tussen de houten ondergrond en de dakbedekking.

Voordelen bitumen dak

Dit materiaal is een populaire keuze voor de bedekking van daken, vanwege de vele voordelen die het biedt ten opzichte van bijvoorbeeld EPDM dakbedekking. Het is een samenstelling van asfalt en steenachtige materialen en wordt gewaardeerd om zijn duurzaamheid, flexibiliteit en weerstand tegen verschillende weersomstandigheden. Een van de grootste voordelen is de waterdichtheid. Het materiaal vormt een stevige, waterdichte barrière tegen regen en sneeuw, wat betekent dat het dak beschermd is tegen lekkages. Hierdoor blijft de binnenkant van het huis droog en comfortabel. Bovendien is het gemakkelijk te installeren en onderhouden. Het is flexibel en aanpasbaar aan verschillende soorten daken, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Het materiaal is ook bestand tegen UV-straling en veroudering, waardoor het een lange levensduur biedt.
Tenslotte biedt het een esthetische uitstraling die bij veel soorten huizen past. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor het eenvoudig is om te vinden wat bij de stijl van uw huis past. Dit materiaal biedt vele voordelen en is het een uitstekende keuze voor de bedekking van hellende daken. Het is duurzaam, flexibel, waterdicht en biedt een lange levensduur, waardoor het een zorgeloze en comfortabele oplossing biedt voor het beschermen van uw huis tegen weersomstandigheden.
Heeft u nog vragen over dit materiaal, hoe wij het voor u kunnen inzetten of wilt u graag andere informatie over bijvoorbeeld reparatie, renovatie of onderhoud? Neemt u dan contact met ons op.