Dakdekker Amsterdam

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in de regio Amsterdam

Een dakdekker Amsterdam nodig? Neem direct en snel contact op met Dakservice Kolen via: 020-2440438. Dakservice Kolen heeft de beste dakdekkers in dienst die daklekkages in Amsterdam vakkundig oplossen. Maar ook voor alle andere voorkomende dakwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrokken partner voor dakwerkzaamheden in Amsterdam

Dakservice Kolen is uw professionele partner voor alle voorkomende soorten dakwerzaamheden in Amsterdam. Schakel onze hulp in, wij verzekeren u van de beste hulp bij dakwerzaamheden.

Zo garanderen wij dat wij binnen 24 uur ter plaatse zijn voor reparatie van een daklekkage. Eerst kennismaken met onze diensten of bent u benieuwd naar de huidige status van uw dak? Vraag een gratis dakinspectie aan. Wij leveren u een gespecificeerd fotorapport met offerte aan.

Als dakdekker uit Amsterdam zijn we VCA gecertificeerd. Dit betekent dat we volgens alle geldende veiligheids,- gezondheids- en mileu-eisen ons werk uitvoeren. Dakservice Kolen biedt daarnaast 10 jaar garantie op alle werkzaamheden.

Direct uw daklekkage opgelost

Bel met de specialisten van Dakservice Kolen via: 020-2440438. Onze vakmannen inventariseren het probleem. We komen langs om uw daklekkage snel en vakkundig op te lossen. Tegen een scherpe prijs. We sturen binnen 24 uur iemand bij uw woning in Amsterdam langs. Bij noodgevallen lossen we uw probleem direct op en anders maken we een offerte op maat.

De dakdekkers van Dakservice Kolen gebruiken geavanceerde systemen om lekken op te sporen. Zo kunnen we kostenbesparend werken. Hak- en breekwerk wordt overbodig gemaakt. Daar komt bij dat we binnen korte tijd het lek opsporen. Snel en efficient lekkages aan daken oplossen, daar staat Dakservice Kolen voor.

Dakdekker Amsterdam: Dakbedekking,Daklekkages en schoorsteen renovaties

Met meer dan 30 jaar ervaring kan Dakservice Kolen zich een echte gespecialiseerde dakdekker noemen. Maak kennis met onze dienstverlening door een gratis dakinspectie aan te vragen. We komen deze kostenloos uitvoeren bij uw woning in Amsterdam. U krijgt bij oplevering een vrijblijvende offerte en fotorapportage tot uw beschikking. 

Dakdekker nodig? bel Dakservice Kolen

Met 12 vestigingen door het hele land is Dakservice Kolen altijd dicht in de buurt. Onze medewerkers in Amsterdam en omgeving helpen u graag verder. Neem snel contact op via: 020-2440438. Dakservice Kolen rekent geen voorrijkosten en wij werken uitsluitend met betrouwbare vakmannen.

Voorgaande klanten

Bas B
Bas B
2023-07-09
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
2023-07-07
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
2023-05-19
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
2023-05-15
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Ruth Sahetapy
Ruth Sahetapy
2023-04-20
Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
Geert Wielens
Geert Wielens
2023-04-04
Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
Wendy Bussel van
Wendy Bussel van
2023-03-23
Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
diedrik buijs
diedrik buijs
2023-03-10
super snelle service
frans kloppenburg
frans kloppenburg
2023-03-03
Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.
Altijd veilig te werk

Certificeringen