Dakdekker Amsterdam

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in de regio Amsterdam

Een dakdekker Amsterdam nodig? Neem direct en snel contact op met Dakservice Kolen via: 020-2440438. Dakservice Kolen heeft de beste dakdekkers in dienst die daklekkages in Amsterdam vakkundig oplossen. Maar ook voor alle andere voorkomende dakwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrokken partner voor dakwerkzaamheden in Amsterdam

Dakservice Kolen is uw professionele partner voor alle voorkomende soorten dakwerzaamheden in Amsterdam. Schakel onze hulp in, wij verzekeren u van de beste hulp bij dakwerzaamheden.

Zo garanderen wij dat wij binnen 24 uur ter plaatse zijn voor reparatie van een daklekkage. Eerst kennismaken met onze diensten of bent u benieuwd naar de huidige status van uw dak? Vraag een gratis dakinspectie aan. Wij leveren u een gespecificeerd fotorapport met offerte aan.

Als dakdekker uit Amsterdam zijn we VCA gecertificeerd. Dit betekent dat we volgens alle geldende veiligheids,- gezondheids- en mileu-eisen ons werk uitvoeren. Dakservice Kolen biedt daarnaast 10 jaar garantie op alle werkzaamheden.

Direct uw daklekkage opgelost

Bel met de specialisten van Dakservice Kolen via: 020-2440438. Onze vakmannen inventariseren het probleem. We komen langs om uw daklekkage snel en vakkundig op te lossen. Tegen een scherpe prijs. We sturen binnen 24 uur iemand bij uw woning in Amsterdam langs. Bij noodgevallen lossen we uw probleem direct op en anders maken we een offerte op maat.

De dakdekkers van Dakservice Kolen gebruiken geavanceerde systemen om lekken op te sporen. Zo kunnen we kostenbesparend werken. Hak- en breekwerk wordt overbodig gemaakt. Daar komt bij dat we binnen korte tijd het lek opsporen. Snel en efficient lekkages aan daken oplossen, daar staat Dakservice Kolen voor.

Dakdekker Amsterdam: Dakbedekking,Daklekkages en schoorsteen renovaties

Met meer dan 30 jaar ervaring kan Dakservice Kolen zich een echte gespecialiseerde dakdekker noemen. Maak kennis met onze dienstverlening door een gratis dakinspectie aan te vragen. We komen deze kostenloos uitvoeren bij uw woning in Amsterdam. U krijgt bij oplevering een vrijblijvende offerte en fotorapportage tot uw beschikking. 

Dakdekker nodig? bel Dakservice Kolen

Met 12 vestigingen door het hele land is Dakservice Kolen altijd dicht in de buurt. Onze medewerkers in Amsterdam en omgeving helpen u graag verder. Neem snel contact op via: 020-2440438. Dakservice Kolen rekent geen voorrijkosten en wij werken uitsluitend met betrouwbare vakmannen.

Voorgaande klanten

Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Altijd veilig te werk

Certificeringen