Dakdekker Almere

Direct hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis dakinspectie nodig?

Professionele dakdekker in de regio Almere

Dakservice Kolen helpt al jaren diverse mensen, gezinnen en families in de omgeving van Almere aan de juiste dakbedekking. De dakbedekking die u nodig heeft, hangt af van het soort dak. Een veelvoorkomende soort dakbedekking is bitumen. De meeste platte daken in Nederland worden voorzien van dit soort dakbedekking. De dakdekker Almere regelt het voor u!

Nokvorst reparatie door Dakservice Kolen

In de loop der jaren krijgt uw dak heel wat te voorduren. Daarom is een nokvorst reparatie na verloop van tijd niet vreemd. Het is belangrijk om hier vroegtijdig bij te zijn en periodiek onderhoud aan uw dak te laten plegen. Zo gaat uw dak het langst mee en bespaart u op lange termijn grote kosten.

De dakdekkers van Dakservice Kolen helpen u met het inventariseren of een nok renovatie al benodigd is. Maar vanzelfsprekend is dat niet het enige dat de dakdekkers van Dakservice Kolen voor u kunnen betekenen.

Gebruik van bitumen dakbedekking

U heeft lekkage aan uw plat dak of het is tijd voor een nieuw plat dak. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Het ervaren team van ons dakdekkersbedrijf zal de dakreparatie of dakrenovatie vakkundig voor u uitvoeren. De oude bedekking van het dak zal worden verwijderd en een nieuwe bedekking wordt aangebracht. Dit zal bij een plat dak anders gedaan worden dan bij een hellend dak namelijk met bitumen. Dit is een bedekking die op uw dak gebrand zal worden. Het dakleer wordt uitgerold over het dak waarbij het met een brander wordt verhit. Deze verhitting zorgt ervoor dat het materiaal goed hecht aan de ondergrond en daardoor waterdicht wordt en er geen nieuwe lekkages kunnen ontstaan. Een nieuwe dakbedekking gaat bij goed onderhoud gemiddeld dertig jaren mee. Het is dan wel van belang dat u zelf of iemand anders het dak goed onderhoud, bladvrij houdt en regelmatig schoon veegt. Bij goede legging van het nieuwe dak en goed onderhoud gaat het nieuwe dak jarenlang mee.

Kies voor Dakservice Kolen: De dakdekker in Almere

Dakservice Kolen ontzorgt u van begin tot eind bij onderhoudswerkzaamheden aan uw dak. U heeft er geen omkijken meer naar. Door goede afspraken weet u wat u krijgt en waar u voor betaald. Dakservice Kolen is uw betrokken en professionele partner voor het aanleggen van dakbedekking of andere soorten dakwerkzaamheden.

Onderhoud dak en renovaties in Almere

De vakmannen van Dakservice Kolen verrichten verschillende onderhoudswerkzaamheden aan daken in Almere. Door onze grote spreiding door heel Nederland zijn onze vakmensen altijd snel bij u.

Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van de juiste dakbedekking op verschillende soorten daken. Maar ook nokvorst reparaties of complete dakwerk renovaties behoren tot ons diensten aanbod. Bekijk al onze diensten en neem vrijblijvend contact op.

Een team van ervaren dakdekkers

Maar niet alleen voor een plat dak bent u bij ons aan het juiste adres. Nee, we helpen u graag met eventuele problemen aan uw dak of wanneer u graag een nieuw dak op het huis wilt, welk soort dak het ook is. Schuine daken, pannendaken, platte daken of een hellend dak, welk soort dak dan ook het team dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf draait hun hand er niet voor om. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie, dakisolatie, dakreiniging en dakonderhoud. Onze dakdekkers hebben de benodigde ervaring en certificaten om de reparatie, isolatie en renovatie op een professionele manier uit te voeren. Zo bent u verzekerd van een goede dakdekker bij uw huis.

Op zoek naar een vakkundige dakdekker?

Dan bent u bij ons dakdekkersbedrijf aan het juiste adres voor een betrouwbare dakdekker. Of het nou gaat om een renovatie, dakisolatie of het repareren van uw dak. Bij het renoveren van het dak zullen wij indien mogelijk de dakpannen hergebruiken. Mocht de dakdekker dakpannen te kort komen of wilt u graag nieuwe dakpannen op het dak dan zal ons dakdekkersbedrijf daarvoor zorgen. Onze dakdekker zal de verschillende opties met u doornemen, zoals de keuze voor het soort pannen bijvoorbeeld keramische dakpannen, u geeft aan welke soort en kleur u graag wilt aan de dakdekker en we zullen ervoor zorgen dat het er precies uit komt te zien zoals u in uw hoofd heeft.
Heeft u vragen over de verschillende opties die er mogelijk zijn, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze, passend bij uw dak.

Voorgaande klanten

Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Altijd veilig te werk

Certificeringen