Dakdekker Alphen aan den Rijn

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in de regio Veghel

Dakservice Kolen is een regionaal bedrijf met gespecialiseerde dakdekker Alphen aan den Rijn. Bent u op zoek naar een professionele en eerlijke dakdekker die daklekkages en dakreparaties snel weet op te lossen? Neem dan contact met ons op.

Zorgvuldig een dakreparatie laten uitvoeren door onze dakdekkers

Een dakreparatie moet zorgvuldig en met precisie gebeuren. Onze vakmannen weten als geen ander hoe ze elk type dak moeten behandelen en welke materialen ze nodig hebben. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze dakdekkers uit Alphen aan den Rijn. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

 

Dakservice in Alphen aan den Rijn

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we bij Dakservice Kolen verschillende daklekkages gezien. Groot en klein. Belangrijk is dat we er zo vroeg mogelijk bij zijn om uw daklekkage op te lossen.

De vakmannen van Dakservice Kolen zijn gespecialiseerde dakdekkers uit Alphen aan den Rijn. Wij kunnen snel en zorgvuldig uw daklekkage of dakreparatie oplossen. Vraag direct een offerte aan, of vraag onze gratis dakinspectie aan als uw benieuwd bent naar de huidige status van uw dak.

Contact opnemen

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Alphen aan den Rijn. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Voorgaande klanten

Bas B
Bas B
2023-07-09
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
2023-07-07
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
2023-05-19
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
2023-05-15
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Ruth Sahetapy
Ruth Sahetapy
2023-04-20
Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
Geert Wielens
Geert Wielens
2023-04-04
Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
Wendy Bussel van
Wendy Bussel van
2023-03-23
Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
diedrik buijs
diedrik buijs
2023-03-10
super snelle service
frans kloppenburg
frans kloppenburg
2023-03-03
Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.
Altijd veilig te werk

Certificeringen