Dakdekker Alphen aan den Rijn

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in de regio Veghel

Dakservice Kolen is een regionaal bedrijf met gespecialiseerde dakdekker Alphen aan den Rijn. Bent u op zoek naar een professionele en eerlijke dakdekker die daklekkages en dakreparaties snel weet op te lossen? Neem dan contact met ons op.

Zorgvuldig een dakreparatie laten uitvoeren door onze dakdekkers

Een dakreparatie moet zorgvuldig en met precisie gebeuren. Onze vakmannen weten als geen ander hoe ze elk type dak moeten behandelen en welke materialen ze nodig hebben. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze dakdekkers uit Alphen aan den Rijn. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

 

Dakservice in Alphen aan den Rijn

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we bij Dakservice Kolen verschillende daklekkages gezien. Groot en klein. Belangrijk is dat we er zo vroeg mogelijk bij zijn om uw daklekkage op te lossen.

De vakmannen van Dakservice Kolen zijn gespecialiseerde dakdekkers uit Alphen aan den Rijn. Wij kunnen snel en zorgvuldig uw daklekkage of dakreparatie oplossen. Vraag direct een offerte aan, of vraag onze gratis dakinspectie aan als uw benieuwd bent naar de huidige status van uw dak.

Contact opnemen

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Alphen aan den Rijn. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Voorgaande klanten

Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Altijd veilig te werk

Certificeringen