Dakdekker Utrecht

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in de regio Utrecht

Dakservice Kolen is een professionele dakdekker in de regio van Utrecht. Wij lossen dak lekkages op en voeren gratis dakinspecties uit. Schakel de hulp in van Dakdekker Utrecht. U bent verzekerd van de beste dakdekker! Binnen 24 uur zijn we ter plaatse.

Neem direct contact op via: 030-2272359.

Totaalpakket aan dakwerkzaamheden in Utrecht

Dakservice Kolen biedt u een totaalpakket aan dakwerkzaamheden aan, waardoor u volledig wordt ontzorgd. De specialisten van Dakservice Kolen doen het werk. Als VCA gespecialiseerd bedrijf zorgt Dakservice Kolen voor adequate oplossingen voor lekkages aan uw dak, maar wij verzorgen ook dakrenovaties en dakinspecties.

Dakinspecties, daklekkages en dakrenovaties

Dakservice Kolen lost de meest voorkomende dakwerkzaamheden adequaat en snel op. Met vestigingen door heel Nederland, zijn we binnen 24 uur beschikbaar in Utrecht. Als dakdekker weten we alles af van een schuin dak, plat dak, dakisolatie en dakpannen. Geen klus is te gek voor ons gespecialiseerde team. Direct een afspraak maken of meer weten? Bel met ons via: 030-2272359.

Gratis dakinspectie door dé dakdekker uit Utrecht

Dakservice Kolen is uw betrouwbare partner voor het uitvoeren van alle soorten voorkomende dakwerkzaamheden. Van dakrenovatie tot lekkages en dakinspecties tot herstelwerken. Maak kennis met ons via een gratis dakinspectie en weet direct de status van uw dak.

Direct hulp bij een lekkage aan uw dak

Woont u in Utrecht en heeft u een lekkage aan uw dak? Bel direct met de specialisten van Dakservice Kolen via: 030-2272359. Wij helpen u direct verder. Het is belangrijk om een lekkage aan uw dak snel op te lossen. De dakdekkers van Dakservice Kolen uit Utrecht lossen snel uw lekkage op en zorgen ervoor dat het niet nog meer schade aanricht.

 

Snel contact met onze dakdekkers

Heeft u nieuwe dakbedekking nodig, een daklekkage of onderhoud nodig aan uw dak? Neem contact op met de vakmensen van Dakservice Kolen. U kunt ons direct bereiken via: 071-2032396.

Wij onderscheiden ons als dakdekker in Utrecht door ons brede aanbod aan diensten. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie. Of vertrouw op onze jarenlange ervaring in het oplossen van dak lekkages, inspecties, renovaties of herstelwerken.

Voorgaande klanten

Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Altijd veilig te werk

Certificeringen