Dakdekker Utrecht

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in de regio Utrecht

Dakservice Kolen is een professionele dakdekker in de regio van Utrecht. Wij lossen dak lekkages op en voeren gratis dakinspecties uit. Schakel de hulp in van Dakdekker Utrecht. U bent verzekerd van de beste dakdekker! Binnen 24 uur zijn we ter plaatse.

Neem direct contact op via: 030-2272359.

Totaalpakket aan dakwerkzaamheden in Utrecht

Dakservice Kolen biedt u een totaalpakket aan dakwerkzaamheden aan, waardoor u volledig wordt ontzorgd. De specialisten van Dakservice Kolen doen het werk. Als VCA gespecialiseerd bedrijf zorgt Dakservice Kolen voor adequate oplossingen voor lekkages aan uw dak, maar wij verzorgen ook dakrenovaties en dakinspecties.

Dakinspecties, daklekkages en dakrenovaties

Dakservice Kolen lost de meest voorkomende dakwerkzaamheden adequaat en snel op. Met vestigingen door heel Nederland, zijn we binnen 24 uur beschikbaar in Utrecht. Als dakdekker weten we alles af van een schuin dak, plat dak, dakisolatie en dakpannen. Geen klus is te gek voor ons gespecialiseerde team. Direct een afspraak maken of meer weten? Bel met ons via: 030-2272359.

Gratis dakinspectie door dé dakdekker uit Utrecht

Dakservice Kolen is uw betrouwbare partner voor het uitvoeren van alle soorten voorkomende dakwerkzaamheden. Van dakrenovatie tot lekkages en dakinspecties tot herstelwerken. Maak kennis met ons via een gratis dakinspectie en weet direct de status van uw dak.

Direct hulp bij een lekkage aan uw dak

Woont u in Utrecht en heeft u een lekkage aan uw dak? Bel direct met de specialisten van Dakservice Kolen via: 030-2272359. Wij helpen u direct verder. Het is belangrijk om een lekkage aan uw dak snel op te lossen. De dakdekkers van Dakservice Kolen uit Utrecht lossen snel uw lekkage op en zorgen ervoor dat het niet nog meer schade aanricht.

 

Snel contact met onze dakdekkers

Heeft u nieuwe dakbedekking nodig, een daklekkage of onderhoud nodig aan uw dak? Neem contact op met de vakmensen van Dakservice Kolen. U kunt ons direct bereiken via: 071-2032396.

Wij onderscheiden ons als dakdekker in Utrecht door ons brede aanbod aan diensten. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie. Of vertrouw op onze jarenlange ervaring in het oplossen van dak lekkages, inspecties, renovaties of herstelwerken.

Voorgaande klanten

Bas B
Bas B
2023-07-09
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
2023-07-07
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
2023-05-19
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
2023-05-15
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Ruth Sahetapy
Ruth Sahetapy
2023-04-20
Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
Geert Wielens
Geert Wielens
2023-04-04
Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
Wendy Bussel van
Wendy Bussel van
2023-03-23
Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
diedrik buijs
diedrik buijs
2023-03-10
super snelle service
frans kloppenburg
frans kloppenburg
2023-03-03
Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.
Altijd veilig te werk

Certificeringen