Dakdekker Schijndel

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in Schijndel

U zoekt een dakdekker in Schijndel? Dan bent u bij Dakservice Kolen aan het juiste adres. Met onze hoofdvestiging in Schijndel kunnen we snel en praktisch uw dak lekkage oplossen of bijvoorbeeld schoorsteen renovatie realiseren. Dakservice Kolen is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf met dakdekkers door heel Nederland. Met 12 locaties door het hele land is er altijd een dakdekker bij u in de buurt. Dakservice Kolen verricht alle voorkomende dakwerkzaamheden aan platte daken en pannen daken. Ook voor dakrenovaties, herstelwerken of daklekkages kunt u op de dakdekkers van Dakservice Kolen rekenen.

Wij vinden transparantie en professionaliteit erg belangrijk. Daarom bieden we gewenst ook een gratis dakinspectie aan, zodat u weet wat de huidige status van uw dak is. Daarnaast verrichten wij in Schijndel en omgeving verschillende werkzaamheden bij bijvoorbeeld een lekkage aan uw dak, of schoorsteen renovatie. Bekijk onze verschillende diensten.

Hulp bij werk aan uw hellende dak

ls u plannen heeft voor werk aan uw hellend dak, is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen van een dakdekker. Wilt u werk aan uw dak laten uitvoeren? Dan kunt u ons, Dakservice Kolen, dé dakdekkers in Schijndel, voor uw dakbedekking inschakelen. Dit is omdat werk aan een hellend dak vaak gecompliceerd en gevaarlijk is en specifieke kennis en ervaring vereist zeker bij een rieten dak of bij het laten plaatsen van een dakkapel.

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in diverse dakwerken van hellend tot plat dak, kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste aanpak voor uw specifieke klus en ervoor zorgen dat het werk aan uw dakwerken op een veilige en efficiënte manier wordt uitgevoerd. Ons dakdekkersbedrijf kan ook advies geven over materialen en technieken die het beste passen bij uw dak en budget. De kosten dakdekker kunnen hoog liggen maar wij werken met een gemiddelde uurtarief wat lager ligt dan het hoger uurtarief van dakdekkers in de buurt bij allerlei uiteenlopende werkzaamheden. Vergelijk gratis offertes van diverse dakdekkersbedrijven zodat u de gemiddelde prijzen kunt zien en u het beste aanbod kunt bepalen van de dakdekkersbedrijven.

Het inschakelen van een dakdekker van Dakservice Kolen staat voor een garantie op het werk, zodat u er zeker van kunt zijn dat het werk op de juiste manier is uitgevoerd en dat u beschermd bent tegen eventuele problemen in de toekomst.
Ook voor het werk aan uw platte daken schakelt u ons dakdekkersbedrijf in Schijndel in. Voor ieder soort dak zijn onze dakdekkers in Schijndel de juiste partij. Van nieuwe dakbedekking of lekkage bij een plat dak zoals epdm dakbedekking en een bitumen dak tot reparatie en isolatie van het bitumen op uw plat dak.
Bent u op zoek naar nieuwe dakpannen? In ons assortiment hebben wij allerlei soorten dakpannen, van betondakpannen, kleidakpannen tot keramische dakpannen. De dakdekker adviseert u graag zodat u een juiste keuze maakt.

Dakdekker Schijndel: voor dakinspecties,daklekkages en dakrenovaties

Dakservice Kolen lost de meest voorkomende dakwerkzaamheden adequaat en snel op. Met vestigingen door heel Nederland, zijn we binnen 24 uur beschikbaar in Schijndel. Als dakdekker weten we alles af van een schuin dak, plat dak, dakisolatie en dakpannen. Geen klus is te gek voor ons gespecialiseerde team. Direct een afspraak maken of meer weten? Bel met ons via: 073-2032577.

Dé dakdekker voor uw hellende daken en platte daken

Een goed dak is belangrijk. En voor de juiste werkzaamheden heeft u een vakman nodig. Dakreparatie is een vereiste voor elk huis met een hellend dak. Een dakreparatie is meestal vereist wanneer er problemen zijn ontstaan door veroudering, weersomstandigheden, of als gevolg van fouten bij de installatie. Omdat een dak een belangrijk onderdeel is van een huis, is het belangrijk om snel actie te ondernemen wanneer er problemen zijn. Een tijdige reparatie zorgt niet alleen voor de bescherming van uw dakwerken, maar ook voor de bescherming van uw bezittingen en familie. Of het nu gaat om kleine of grote problemen, het is altijd aan te bevelen om snel actie te ondernemen en uw dak in goede staat te houden. De kosten hiervan zullen bij tijdige actie ook lager uitvallen dan wanneer u te lang wacht.

Dakrenovatie is een belangrijke investering in uw huis en het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw dak in goede staat blijft ongeacht het type dak. Het is een proces waarbij de bestaande dakbedekking en onderliggende structuren worden vervangen of versterkt om de prestaties en het uiterlijk van het dak te verbeteren. De redenen voor dakrenovatie kunnen variëren van veroudering en slijtage van het dakmateriaal tot verbetering van de energie-efficiëntie en het uiterlijk van uw huis. Soms is dakrenovatie ook noodzakelijk om de veiligheid en integriteit van uw huis te waarborgen, bijvoorbeeld bij zwaardere weersomstandigheden.

Een dakrenovatie vereist meestal een grondige inspectie van het bestaande dak en onderliggende structuren, evenals een beoordeling van de gewenste prestaties en uiterlijk. Op basis hiervan kunnen de juiste materialen en technieken worden gekozen.

Dakonderhoud is een belangrijke klus van het beheer van uw huis. Het is noodzakelijk om regelmatig te inspecteren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat uw dak in goede staat blijft en om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en op te lossen.

Het dakonderhoud omvat regelmatige inspecties door de dakdekker om eventuele lekkages, scheuren en andere problemen op te sporen en op te lossen. Het is ook belangrijk om het dak regelmatig schoon te maken en vrij te houden van bladeren, takken en andere obstakels die de prestaties en het uiterlijk kunnen beïnvloeden. Sommige soorten dakbedekking vereisen specifiek onderhoud (zoals dakbedekking als rieten daken), dus het is belangrijk om te weten welke soort dakbedekking u heeft en wat de specifieke onderhoudseisen zijn.

In het algemeen is dakonderhoud een noodzakelijk aspect van het beheer van uw huis. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud inclusief inspectie uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw dakbedekking in goede staat blijft en om problemen op te sporen en op te lossen voordat ze groter worden.

Snel contact met onze dakdekkers

Heeft u nieuwe dakbedekking nodig, een daklekkage of onderhoud nodig aan uw dak? Neem contact op met de vakmensen van Dakservice Kolen. U kunt ons direct bereiken via: 071-2032396.

Voorgaande klanten

Bas B
Bas B
2023-07-09
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
2023-07-07
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
2023-05-19
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
2023-05-15
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Ruth Sahetapy
Ruth Sahetapy
2023-04-20
Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
Geert Wielens
Geert Wielens
2023-04-04
Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
Wendy Bussel van
Wendy Bussel van
2023-03-23
Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
diedrik buijs
diedrik buijs
2023-03-10
super snelle service
frans kloppenburg
frans kloppenburg
2023-03-03
Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.
Altijd veilig te werk

Certificeringen