Dakdekker Schijndel

Heeft u direct hulp nodig?

Dennis

Planning

Vraag een gratis dakinspecitie aan

Kampt u met een lekkage of is uw schoorsteen aan vervanging toe? Dakservice Kolen pakt het direct aan! Als dakdekker in Schijndel hebben wij jarenlange ervaring en werken we met deskundige dakdekkers. Dat geeft u een vertrouwd gevoel. 

Professionele dakdekkersbedrijf in Schijndel

Gaat het om uw dak, dan komt u liever niet voor verrassingen te staan. Daarom staan wij bij Dakservice Kolen voor transparantie en professionaliteit. Dit betekent dat we altijd streven naar duidelijke communicatie over de werkzaamheden, de kosten en de planning. Met onze gratis dakinspectie krijgt u direct inzicht in de mogelijke werkzaamheden die wij uitvoeren om uw dak te repareren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.  

Voor deze diensten kunt u bij ons terecht

Van gedetailleerde dakinspecties tot complete dakrenovaties: voor u staat een team van ervaren en professionele dakdekkers om elke uitdaging op het gebied van dakwerkzaamheden op te pakken. U bent op de juiste plek voor onze volgende diensten: van gedetailleerde dakinspecties tot complexe dakrenovaties, en alles daartussenin. Als toonaangevend dakdekkersbedrijf in Schijndel bieden wij een breed scala aan diensten aan om al uw dakbehoeften te voldoen.  

Houdt uw dak in topconditie met een dakinspectie

Een dakinspectie door Dakservice Kolen is de eerste stap naar een duurzaam en veilig dak boven uw hoofd. Onze deskundige dakdekkers beoordelen elk detail van uw dak met een getraind oog. Ze sporen potentiële problemen op zoals beschadigde dakpannen, slijtage van de dakbedekking, verstopte goten, en andere tekenen van slijtage die op het eerste gezicht misschien niet zichtbaar zijn. Het doel? Grotere problemen en duurdere reparaties in de toekomst voorkomen. U ontvangt een duidelijk rapport met concrete aanbevelingen voor uw dak. 

Geen regendruppel meer in huis, voorkom daklekkages

Daklekkages zorgen voor overlast en schade. Schimmel, slijtage en andere vochtproblemen: iets wat u liever voorkomt. Daarom vinden en repareren wij uw lekkage razendsnel om verdere schade een stap voor te blijven. Daarbij is het doel natuurlijk om niet alleen het huidige probleem op te lossen, maar deze ook in de toekomst te voorkomen. 

Vernieuw uw dak

Is uw dak beschadigd of missen er pannen? Het vervangen en vernieuwen van het dak is essentieel voor het onderhoud. Of u nu een kleidakpannen-dak heeft of moderne lichte materialen: wij adviseren u over de beste opties zonder de uitstraling en functionaliteit uit het oog te verliezen. Dat zorgt voor een dak dat zowel duurzaam als mooi is. 

Uw specialist in platte daken

Platte daken vereisen een eigen aanpak qua installatie en onderhoud. Met onze ruime ervaring met alle soorten daken, kunt u ons gerust vertrouwen. Uw platte dak wordt beoordeeld, om vervolgens een advies te geven over de beste oplossing voor uw dak. Uw dak kunt een reparatie, renovatie of een volledige vervanging nodig hebben. Onze dakdekkers zorgen voor een vakkundige aanleg of herstel van uw platte dak, met aandacht voor een goede waterafvoer en duurzaamheid. 

Directe hulp bij dak-noodgevallen

Dakproblemen ontstaan onverwacht. Daarom biedt Dakservice Kolen een 24/7 noodreparatieservice voor wanneer u ons het meest nodig heeft. Of het nu gaat om stormschade, een plotselinge lekkage of een ander dak probleem: onze professionele dakdekkers staan klaar om snel en efficiënt in te grijpen. We minimaliseren de schade en zorgen voor een tijdelijke of permanente oplossing om uw dak zo snel mogelijk weer in goede staat te brengen. Dat geeft rust tijdens onvoorziene situaties. 

Een heel nieuw dak met een dakrenovatie

De levensduur van uw tak verlengen en de waarde van uw woning verhogen? Dat doet u met een complete dakrenovatie bij Dakservice Kolen. Van het vervangen van de dakbedekking tot het versterken van de constructie en het verbeteren van de dakisolatie: onze aanpak is altijd op maat. Zo weet u zeker dat er rekening gehouden wordt met uw specifieke behoeften en wensen. 

Een dakrenovatie is een investering in uw woning, en wij zorgen ervoor het de investering waard is.  

Veilig en flexibel rookkanaal

Een veilig huis geeft u een gerust gevoel. Een goed functionerend rookkanaal is nodig voor die veiligheid. Gelukkig installeren en onderhouden wij flexibele rookkanalen, die uw rookgassen veilig en efficiënt afvoeren. Zo weet u zeker dat uw rookkanaal aan alle veiligheidsnormen voldoet en maximaal functioneert. 

Schoorsteen werkzaamheden en renovatie

Uw schoorsteen verdient de beste zorg om problemen te voorkomen. Bij Dakservice Kolen staan we klaar met een scala aan schoorsteendiensten, van schoonmaak en voegwerk tot aan volledige renovaties. Wij zorgen voor het herstel van beschadigd metselwerk, vervangen loodslabben en garanderen een goede afdichting van uw schoorsteen. Dit verbetert niet alleen de functionaliteit maar ook de uitstraling. Dat is zorgeloos genieten van comfort en veiligheid. 

Kleine reparaties maken een groot verschil

Vertrouw op Dakservice Kolen voor alle soorten dakherstelwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde dak onderdelen, het herstellen van de dakisolatie, of het aanpakken van problemen met de dakgoten: onze dakdekkers leveren vakwerk. We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer in perfecte staat is. Misschien een kleine reparatie voor u, maar een groot verschil voor uw dak. 

Dakservice kolen door heel Nederland

Met 12 locaties verspreid over het land is Dakservice Kolen nooit ver weg. Heeft u een probleem aan uw dak in Schijndel? Door onze lokale aanwezigheid staan wij zo bij u op de stoep. Of het nu gaat om een spoedreparatie of een geplande renovatie, wij staan voor u klaar. 

Uw dak, onze zorg

Heeft u nu last van een lekkage of wilt u een renovatie aan het dak? Dakservice Kolen is uw betrouwbare partner. Met onze kennis en aandacht zorgen we ervoor dat uw dak in topconditie is en blijft. Neem contact op met uw dakdekker in Schijndel voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Bel naar 073-2032577 voor al uw vragen en dakwerkzaamheden in Schijndel en ver daarbuiten. 

Kies voor Dakservice Kolen, kies voor zekerheid en kwaliteit op hoog niveau. 

Beoordelingen

Google Reviews
Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Altijd veilig te werk

Certificeringen