Schoorsteen opnieuw voegen

Dakservice Kolen is gespecialiseerd in schoorsteen renovaties. Laat uw schoorsteen volledig renoveren of opnieuw voegen. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor schoorsteenwerken en reparaties.

Inspectie aanvragen

  • 1

   Stap 1

  • 2

   Stap 2

  • 3

   Stap 3

  • 4

   Step 4

  • 5

   Step 5

  1/5

  Stap 1

  Inspectie reden


  Partner van:

  Voorkom problemen en laat uw schoorsteen renoveren

  Wilt u uw schoorsteen laten renoveren? Bespaar op de kosten! De vakmannen van Dakservice Kolen renoveren schoorstenen met de beste materialen, tegen de scherpste prijs. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We informeren u graag vrijblijvend over een schoorsteen renovatie en wat dit met zich meebrengt. Wij vinden het belangrijk om samen uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zodat u weer jaren plezier heeft van uw prachtige woning!

  Uw schoorsteen opnieuw voegen

  Wij kunnen uw schoorsteen gevraagd opnieuw voegen. Door het opnieuw voegen van uw schoorsteen worden alle slechte voegen vervangen en staat uw schoorsteen weer zo stevig als een huis. Voorkom schade aan uw schoorsteen door hem regelmatig opnieuw te laten voegen. Door uw schoorsteen niet regelmatig opnieuw te laten voegen, loopt u het risico op lekkages en beschadigingen. Aangezien een schoorsteen weer en wind moet doorstaan, is het belangrijk dat hij goed wordt onderhouden.

  Kies voor een complete schoorsteen renovatie

  Is uw schoorsteen écht aan vervanging toe? Kies dan voor een complete schoorsteen renovatie. Bij een schoorsteen renovatie gaan onze vakmannen uitgebreid te werk. Kleine reparaties worden opgelost en grote werkzaamheden worden uitgevoerd. Uw schoorsteen verkeert na een schoorsteen renovatie weer in topstaat. Een schoorsteen renovatie omvat de volgende zaken:

  • Opnieuw voegen van uw schoorsteen.
  • Schoorsteen schoonborstelen.
  • Loodflappen vervangen.
  • Kappen op uw schoorsteen plaatsen tegen hagel en regeninslag.

  Meer weten over een complete schoorsteen renovatie? Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Veel gestelde vragen over schoorsteen onderhoud

  • Uw schoorsteen regelmatig opnieuw op te metselen oftewel opnieuw op te voegen.
  • Bij een (te) oude schoorsteen is afbreken en opnieuw opmetselen noodzakelijk.
  • Het plaatsen van schoorsteenkappen.

  Bij een schoorsteen renovatie zorgen we ervoor dat alle voegen uit uw schoorsteen worden gehakt of geslepen. Daarna wordt uw schoorsteen schoongeborsteld met een staalborstel of met een hogedrukreiniger. Vervolgens worden de voegen van uw schoorsteen weer opnieuw opgevoegd.

  De loodflappen en loodloketten worden vervangen. Dit wordt tegenwoordig met een loodvernieuwer gedaan, echt lood wordt tegenwoordig amper nog gebruikt. Dit materiaal is veel flexibeler en heeft een mooiere uitstraling. Daarna wordt de bovenplaat opnieuw aangesmeerd door een trimsoft dakmortel. De dakmortel wordt vervolgens waterdicht gemaakt, zodat er geen water in kan lopen.

  Tenslotte worden er kappen op de schoorsteen geplaatst tegen regeninslag en vogels. Verder wordt de schoorsteen nog eens in zijn geheel geïmpregneerd zodat de voegen en stenen een waterafstotende laag krijgen. Bij het impregneren wordt een vloeistof op de schoorsteen gespoten dat de voegen en stenen waterafstotend maakt.

  • Een van onze vakmannen komt uw vraag op locatie bekijken en bespreekt de wensen.
  • We maken een fotorapport om te bekijken in wat voor status of schoorsteen zich bevindt.
  • Constateren wij dat een renovatie noodzakelijk is, dan maken we voor u een vrijblijvende offerte.
  • Na uw akkoord gaan onze vakmannen aan de slag.

  Geheel vrijblijvend kunnen we een schoorsteen inspectie voor u uitvoeren. Wij bekijken tijdens een inspectie de loodflappen van uw schoorsteen en of deze geen scheuren vertonen. We controleren het voegwerk en de bovenplaat. Ook controleren we waar uw schoorsteen op is aangesloten. Als uw schoorsteen op een pannen dak is aangesloten dan kijken we de pannen onder de loodflappen na. Is het platte dakbedekking dan rondom de kanten van de bitumen dakbedekking of alles in orde is. Zo zorgen we ervoor dat de schoorsteen en omringde dakbedekking weer top in orde is.

  Waarom kiezen voor Dakservice Kolen?

  De vakmannen van Dakservice Kolen weten als geen ander hoe ze kwalitatief een schoorsteen renovatie moeten uitvoeren. Zo kunt u weer jaren vooruit en bent u verzekerd van een sterke schoorsteen. Op schoorsteen renovaties geven wij 15 jaar garantie.

  Beoordelingen

  Google Reviews
  Marion Van damme
  Marion Van damme
  24/10/2023
  Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
  Hans v Damme
  Hans v Damme
  24/10/2023
  Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
  Erik Eisma
  Erik Eisma
  19/10/2023
  Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
  F Schevers
  F Schevers
  22/09/2023
  Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
  M T
  M T
  14/09/2023
  De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
  Dick van der Neut
  Dick van der Neut
  11/09/2023
  Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
  Bas B
  Bas B
  09/07/2023
  Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
  Rob van Bakel
  Rob van Bakel
  07/07/2023
  We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
  Hugo Luik
  Hugo Luik
  19/05/2023
  Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
  Ward van den Heuvel
  Ward van den Heuvel
  15/05/2023
  De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.

  Locaties

  Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

  Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

  Utrecht

  Leiden

  Amsterdam

  Gouda

  Almere

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Alphen a.d. Rijn

  Dordrecht

  Haarlem

  Den Haag

  Schijndel

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Altijd veilig te werk

  Partners en Certificeringen