Schoorsteen opnieuw voegen

Dakservice Kolen is gespecialiseerd in schoorsteen renovaties. Laat uw schoorsteen volledig renoveren of opnieuw voegen. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor schoorsteenwerken en reparaties.

Inspectie aanvragen

  • 1

   Stap 1

  • 2

   Stap 2

  • 3

   Stap 3

  • 4

   Step 4

  • 5

   Step 5

  1/5

  Stap 1

  Inspectie reden


  Partner van:

  Voorkom problemen en laat uw schoorsteen renoveren

  Wilt u uw schoorsteen laten renoveren? Bespaar op de kosten! De vakmannen van Dakservice Kolen renoveren schoorstenen met de beste materialen, tegen de scherpste prijs. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We informeren u graag vrijblijvend over een schoorsteen renovatie en wat dit met zich meebrengt. Wij vinden het belangrijk om samen uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zodat u weer jaren plezier heeft van uw prachtige woning!

  Uw schoorsteen opnieuw voegen

  Wij kunnen uw schoorsteen gevraagd opnieuw voegen. Door het opnieuw voegen van uw schoorsteen worden alle slechte voegen vervangen en staat uw schoorsteen weer zo stevig als een huis. Voorkom schade aan uw schoorsteen door hem regelmatig opnieuw te laten voegen. Door uw schoorsteen niet regelmatig opnieuw te laten voegen, loopt u het risico op lekkages en beschadigingen. Aangezien een schoorsteen weer en wind moet doorstaan, is het belangrijk dat hij goed wordt onderhouden.

  Kies voor een complete schoorsteen renovatie

  Is uw schoorsteen écht aan vervanging toe? Kies dan voor een complete schoorsteen renovatie. Bij een schoorsteen renovatie gaan onze vakmannen uitgebreid te werk. Kleine reparaties worden opgelost en grote werkzaamheden worden uitgevoerd. Uw schoorsteen verkeert na een schoorsteen renovatie weer in topstaat. Een schoorsteen renovatie omvat de volgende zaken:

  • Opnieuw voegen van uw schoorsteen.
  • Schoorsteen schoonborstelen.
  • Loodflappen vervangen.
  • Kappen op uw schoorsteen plaatsen tegen hagel en regeninslag.

  Meer weten over een complete schoorsteen renovatie? Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Veel gestelde vragen over schoorsteen onderhoud

  • Uw schoorsteen regelmatig opnieuw op te metselen oftewel opnieuw op te voegen.
  • Bij een (te) oude schoorsteen is afbreken en opnieuw opmetselen noodzakelijk.
  • Het plaatsen van schoorsteenkappen.

  Bij een schoorsteen renovatie zorgen we ervoor dat alle voegen uit uw schoorsteen worden gehakt of geslepen. Daarna wordt uw schoorsteen schoongeborsteld met een staalborstel of met een hogedrukreiniger. Vervolgens worden de voegen van uw schoorsteen weer opnieuw opgevoegd.

  De loodflappen en loodloketten worden vervangen. Dit wordt tegenwoordig met een loodvernieuwer gedaan, echt lood wordt tegenwoordig amper nog gebruikt. Dit materiaal is veel flexibeler en heeft een mooiere uitstraling. Daarna wordt de bovenplaat opnieuw aangesmeerd door een trimsoft dakmortel. De dakmortel wordt vervolgens waterdicht gemaakt, zodat er geen water in kan lopen.

  Tenslotte worden er kappen op de schoorsteen geplaatst tegen regeninslag en vogels. Verder wordt de schoorsteen nog eens in zijn geheel geïmpregneerd zodat de voegen en stenen een waterafstotende laag krijgen. Bij het impregneren wordt een vloeistof op de schoorsteen gespoten dat de voegen en stenen waterafstotend maakt.

  • Een van onze vakmannen komt uw vraag op locatie bekijken en bespreekt de wensen.
  • We maken een fotorapport om te bekijken in wat voor status of schoorsteen zich bevindt.
  • Constateren wij dat een renovatie noodzakelijk is, dan maken we voor u een vrijblijvende offerte.
  • Na uw akkoord gaan onze vakmannen aan de slag.

  Geheel vrijblijvend kunnen we een schoorsteen inspectie voor u uitvoeren. Wij bekijken tijdens een inspectie de loodflappen van uw schoorsteen en of deze geen scheuren vertonen. We controleren het voegwerk en de bovenplaat. Ook controleren we waar uw schoorsteen op is aangesloten. Als uw schoorsteen op een pannen dak is aangesloten dan kijken we de pannen onder de loodflappen na. Is het platte dakbedekking dan rondom de kanten van de bitumen dakbedekking of alles in orde is. Zo zorgen we ervoor dat de schoorsteen en omringde dakbedekking weer top in orde is.

  Waarom kiezen voor Dakservice Kolen?

  De vakmannen van Dakservice Kolen weten als geen ander hoe ze kwalitatief een schoorsteen renovatie moeten uitvoeren. Zo kunt u weer jaren vooruit en bent u verzekerd van een sterke schoorsteen. Op schoorsteen renovaties geven wij 15 jaar garantie.

  Beoordelingen

  Google Reviews
  Bas B
  Bas B
  2023-07-09
  Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
  Rob van Bakel
  Rob van Bakel
  2023-07-07
  We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
  Hugo Luik
  Hugo Luik
  2023-05-19
  Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
  Ward van den Heuvel
  Ward van den Heuvel
  2023-05-15
  De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
  Ruth Sahetapy
  Ruth Sahetapy
  2023-04-20
  Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
  Geert Wielens
  Geert Wielens
  2023-04-04
  Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
  Wendy Bussel van
  Wendy Bussel van
  2023-03-23
  Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
  diedrik buijs
  diedrik buijs
  2023-03-10
  super snelle service
  frans kloppenburg
  frans kloppenburg
  2023-03-03
  Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.

  Locaties

  Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

  Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

  Utrecht

  Leiden

  Amsterdam

  Gouda

  Almere

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Alphen a.d. Rijn

  Dordrecht

  Haarlem

  Den Haag

  Schijndel

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Altijd veilig te werk

  Partners en Certificeringen