Pannen daken repareren

Voor het vervangen of repareren van uw pannendak bent u bij Dakservice Kolen aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring in het vervangen van pannen daken maar ook bitumen platte daken, kunnen wij u helpen.

Inspectie aanvragen

  • 1

   Stap 1

  • 2

   Stap 2

  • 3

   Stap 3

  • 4

   Step 4

  • 5

   Step 5

  1/5

  Stap 1

  Inspectie reden


  Partner van:

  Wij repareren uw pannendaken

  Voor het vervangen of repareren van uw pannendak bent u bij Dakservice Kolen aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring in het vervangen van pannen daken maar ook bitumen platte daken, kunnen wij u helpen.

  Wij voeren een dakpan reparatie met uiterste precisie en professionaliteit uit. Onze vakmannen zorgen bij een dakpan reparative dat ze de juiste materialen en informatie over uw dak beschikbaar hebben.

  Daarom gaat vooraf aan een dakreparatie ook vaak een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u exact wat er scheelt aan uw dak en heeft u en onze dakdekker direct inzicht in de status van uw pannendak.

  Pannendak vervangen

  Het renoveren of vervangen van een pannendak heeft enkele voordelen. Na het vervangen van een pannendak kunt u er weer jaren tegenaan en heeft u geen last meer van lekkages.

  Onze vakmannen zijn altijd snel op locatie. Door onze landelijke dekking kunnen we een dakpan reparative of het renoveren van pannendaken snel inplannen.

  Uiteraard kunnen we u ook voorzien van het gedeeltelijk vervangen van uw dakpannen. Vernieuw uw dak op kwetsbare plekken, zodat u kostbare lekkages voorkomt.

  Pannendak repareren

  Een complete pannendak renovatie hoeft in het eerste opzicht nog niet nodig te zijn. Onze vakmannen kunnen gevraagd ook pannen daken repareren. Het renoveren van pannendaken kunnen we op korte termijn inplannen. Hierbij voeren we eerst een gratis dakinspectie uit, waarna we vervolgens uw dakpannen vervangen en zinkwerk nakijken. Nokvorsten en kantpannen nemen we ook onder handen. Tenslotte eindigen we met verzegeling van uw pannen dak en maken we uw dak compleet waterafstotend.

  Informeer naar de verschillende mogelijkheden van een pannendak renovatie. U mag natuurlijk altijd een gratis dakinspectie aanvragen. Geheel vrijblijvend, zonder voorrijkosten.

  Renoveren pannendaken

  Wenst u een complete pannendak renovatie? Ook hierbij kunnen we u helpen. Bij een pannendak renovatie gaan we grondig te werk. Uw complete pannendak wordt opnieuw opgebouwd en belangrijke punten worden bekeken. Een dakrenovatie stemmen we vanzelfsprekend af op uw wensen. Informeer naar de verschillende mogelijkheden van een dakrenovatie.

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Beoordelingen

  Google Reviews
  Marion Van damme
  Marion Van damme
  24/10/2023
  Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
  Hans v Damme
  Hans v Damme
  24/10/2023
  Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
  Erik Eisma
  Erik Eisma
  19/10/2023
  Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
  F Schevers
  F Schevers
  22/09/2023
  Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
  M T
  M T
  14/09/2023
  De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
  Dick van der Neut
  Dick van der Neut
  11/09/2023
  Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
  Bas B
  Bas B
  09/07/2023
  Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
  Rob van Bakel
  Rob van Bakel
  07/07/2023
  We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
  Hugo Luik
  Hugo Luik
  19/05/2023
  Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
  Ward van den Heuvel
  Ward van den Heuvel
  15/05/2023
  De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.

  Locaties

  Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

  Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

  Utrecht

  Leiden

  Amsterdam

  Gouda

  Almere

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Alphen a.d. Rijn

  Dordrecht

  Haarlem

  Den Haag

  Schijndel

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Altijd veilig te werk

  Partners en Certificeringen