Pannen daken repareren

Voor het vervangen of repareren van uw pannendak bent u bij Dakservice Kolen aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring in het vervangen van pannen daken maar ook bitumen platte daken, kunnen wij u helpen.

Inspectie aanvragen

  • 1

   Stap 1

  • 2

   Stap 2

  • 3

   Stap 3

  • 4

   Step 4

  • 5

   Step 5

  1/5

  Stap 1

  Inspectie reden


  Partner van:

  Wij repareren uw pannendaken

  Voor het vervangen of repareren van uw pannendak bent u bij Dakservice Kolen aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring in het vervangen van pannen daken maar ook bitumen platte daken, kunnen wij u helpen.

  Wij voeren een dakpan reparatie met uiterste precisie en professionaliteit uit. Onze vakmannen zorgen bij een dakpan reparative dat ze de juiste materialen en informatie over uw dak beschikbaar hebben.

  Daarom gaat vooraf aan een dakreparatie ook vaak een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u exact wat er scheelt aan uw dak en heeft u en onze dakdekker direct inzicht in de status van uw pannendak.

  Pannendak vervangen

  Het renoveren of vervangen van een pannendak heeft enkele voordelen. Na het vervangen van een pannendak kunt u er weer jaren tegenaan en heeft u geen last meer van lekkages.

  Onze vakmannen zijn altijd snel op locatie. Door onze landelijke dekking kunnen we een dakpan reparative of het renoveren van pannendaken snel inplannen.

  Uiteraard kunnen we u ook voorzien van het gedeeltelijk vervangen van uw dakpannen. Vernieuw uw dak op kwetsbare plekken, zodat u kostbare lekkages voorkomt.

  Pannendak repareren

  Een complete pannendak renovatie hoeft in het eerste opzicht nog niet nodig te zijn. Onze vakmannen kunnen gevraagd ook pannen daken repareren. Het renoveren van pannendaken kunnen we op korte termijn inplannen. Hierbij voeren we eerst een gratis dakinspectie uit, waarna we vervolgens uw dakpannen vervangen en zinkwerk nakijken. Nokvorsten en kantpannen nemen we ook onder handen. Tenslotte eindigen we met verzegeling van uw pannen dak en maken we uw dak compleet waterafstotend.

  Informeer naar de verschillende mogelijkheden van een pannendak renovatie. U mag natuurlijk altijd een gratis dakinspectie aanvragen. Geheel vrijblijvend, zonder voorrijkosten.

  Renoveren pannendaken

  Wenst u een complete pannendak renovatie? Ook hierbij kunnen we u helpen. Bij een pannendak renovatie gaan we grondig te werk. Uw complete pannendak wordt opnieuw opgebouwd en belangrijke punten worden bekeken. Een dakrenovatie stemmen we vanzelfsprekend af op uw wensen. Informeer naar de verschillende mogelijkheden van een dakrenovatie.

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Beoordelingen

  Google Reviews
  Bas B
  Bas B
  2023-07-09
  Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
  Rob van Bakel
  Rob van Bakel
  2023-07-07
  We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
  Hugo Luik
  Hugo Luik
  2023-05-19
  Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
  Ward van den Heuvel
  Ward van den Heuvel
  2023-05-15
  De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
  Ruth Sahetapy
  Ruth Sahetapy
  2023-04-20
  Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
  Geert Wielens
  Geert Wielens
  2023-04-04
  Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
  Wendy Bussel van
  Wendy Bussel van
  2023-03-23
  Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
  diedrik buijs
  diedrik buijs
  2023-03-10
  super snelle service
  frans kloppenburg
  frans kloppenburg
  2023-03-03
  Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.

  Locaties

  Dakservice Kolen is een landelijk werkend bedrijf met 12 vestigingen door Nederland. Door onze grote spreiding kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van dienst zijn. Wanneer u spoed heeft kunt u het lokale nummer bij u in de buurt bellen, in alle andere gevallen kunt u het standaard nummer bellen.

  Klik hier voor dakdekker Utrechtdakdekker Leidendakdekker Amsterdamdakdekker Gouda. Of kijk hieronder of uw stad erbij zit!

  Utrecht

  Leiden

  Amsterdam

  Gouda

  Almere

  Zoetermeer

  Rotterdam

  Alphen a.d. Rijn

  Dordrecht

  Haarlem

  Den Haag

  Schijndel

  Heb je hulp nodig?

  Dennis

  Planning

  Altijd veilig te werk

  Partners en Certificeringen