Dakdekker Zoetermeer

Heb je hulp nodig?

Dennis

Planning

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie aanvragen

Professionele dakdekker in de regio Zoetermeer

Dakservice Kolen is de gespecialiseerde dakdekker uit Zoetermeer. Voor gratis dakinspecties en reparatie van daklekkages kunt u bij ons terecht. Bel direct 079-2033164 voor meer informatie of een gratis offerte.

Plat dak reparatie in Zoetermeer

Dakservice Kolen verzorgt reparaties aan platte dakenschuine daken en pannen daken in Zoetermeer. Wij repareren een plat dak volgens een vaste werkwijze. Bij de samenstelling van een plat dak wordt vaak bitumen gebruikt. Dit heeft een aantal eigenschappen, waardoor het geliefd is als dakbedekking. Onze dakspecialisten lichten graag de unieke eigenschappen in een persoonlijk gesprek toe.

Bitumen dakbedekking voor uw platte daken

Er is lekkage aan uw platte dak, het is tijd voor een gehele renovatie aan uw platte dak of zelfs tijd voor een nieuw dak. Onze dakdekkers in Zoetermeer helpen u graag bij het oplossen van de lekkage, het renoveren of het nieuwe dak. Er zijn verschillende soorten dakbedekking die wij kunnen gaan gebruiken op uw nieuwe platte daken. Maar we leggen u graag eerst uit hoe we te werk zullen gaan. Wanneer u contact met ons opneemt omtrent de lekkage of renovatie dan zullen wij een afspraak met u inplannen om de situatie te komen bekijken.

We werken in Zoetermeer zelf en in de regio Zoetermeer. Bij het eerste bezoek zal de dakdekker het dak goed gaan bekijken en opmeten zodat er een juiste offerte voor u kan worden opgesteld. De werkzaamheden zullen met u besproken worden zodat u een helder beeld heeft van welk werk er dient te gebeuren.

De offerte zal aan u worden opgestuurd zodat u deze in alle rust kunt bekijken. Mocht u nog vragen hebben aan de hand van deze offerte dan kunt u daarvoor uiteraard bij ons terecht, we leggen graag één en ander aan u uit.
Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte zullen we een afspraak in plannen voor de werkzaamheden. De dakdekker zal op de afgesproken dag bij u langs komen en de werkzaamheden uitvoeren. Hierbij zal hij het oude dak (of een gedeelte ervan bij lekkages) verwijderen en het nieuwe dak plaatsen. Platte daken worden gemaakt met bitumen dakbedekking. Bitumen heeft een lange levensduur van gemiddeld 35 jaren.

Het is een materiaal wat op een rol zit gemaakt van een soort teer. Dit dient verhit te worden om op het dak te blijven plakken. De dakdekker zal door middel van een brander de rol verhitten en langzaam uitrollen over het dak. Door de verhitting blijft het plakken en maakt het een waterdicht geheel. Bitumen is geschikt voor gebruik tijdens allerlei weersomstandigheden en kan daardoor het gehele jaar door op uw dak geplaatst worden.

Ook kan er worden gekozen voor EPDM dakbedekking deze dakbedekking wordt met lijm op het plat dak geplakt. EPDM is goed bestand tegen UV straling. De materialen zijn iets goedkoper dan bitumen maar hebben wel een wat minder lange levensduur dan een bitumen dak. Wij maken geen gebruik van EPDM, we zijn alleen gespecialiseerd in bitumen dakbedekking.

Dakbedekking onderhoud

Dakbedekking periodiek laten controleren zorgt ervoor dat u op de lange termijn niet voor grote verrassingen komt te staan. Soms is een grotere reparatie of renovatie noodzakelijk om grotere schade en kosten te voorkomen. Laat dit gerust over aan de vakmannen van Dakservice Kolen. Ook kunt u altijd een gratis dakinspectie aanvragen.

Vaak komt men er te laat achter dat een dak gerepareerd moet worden. Schakel daarom de dakekkers van Dakservice Kolen uit Zoetermeer in. Wij voorzien u van eerlijk advies en de beste prijs.

Daklekkages oplossen

Wij repareren al jaren platte daken en lossen daklekkages op. Een daklekkage kan beter voorkomen worden dan genezen. Maar soms ontkomt u er niet aan, door verborgen gebreken. Door onze verschillende servicelocaties door het hele land kunnen we snel een daklekkage oplossen bij u in de buurt. Neem contact op met de dakspecialisten uit Zoetermeer. We helpen u graag verder.

Ook voor uw hellende dak de juiste dakdekker in Zoetermeer

Heeft u een hellend dak dan bent u bij ons dakdekkersbedrijf ook aan het juiste adres. Onze dakdekkers in Zoetermeer hebben ruime ervaring in dakreparatie, dakrenovatie, dakonderhoud, dakisolatie en het plaatsen van een geheel nieuw hellend dak met dakgoten. Na de dakinspectie zullen onze dakdekkers u informeren van de benodigde werkzaamheden, dit kan zijn het dak repareren of renoveren of dat wellicht een nieuw dak de beste optie is. Bij het maken van de offerte zullen wij alle werkzaamheden met betrekking tot de reparatie, renovatie of het nieuwe dakwerk vermelden. Ook met het dakbeschot, de isolatie, dakramen, dakgoten en het plaatsen van een dakkapel zullen de dakdekkers rekening houden. Bij een nieuw pannendak kunt u kiezen uit allerlei soorten dakpannen zoals bijvoorbeeld betondakpannen, kleidakpannen en zelfs gedeeltelijk kunststof dakbedekking.

Dakdekkersbedrijf inschakelen in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker in Zoetermeer? Dan bent u bij Dakservice Kolen aan het juiste adres. Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten daken en de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Snel contact met onze dakdekkers

Voorgaande klanten

Bas B
Bas B
2023-07-09
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
2023-07-07
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
2023-05-19
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
2023-05-15
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Ruth Sahetapy
Ruth Sahetapy
2023-04-20
Omdat ons huis gasloos is gemaakt daardoor konden 3 schoorsteenpijpen van oa de CV worden verwijderd. Dennis reageerde heel snel, ik kon foto's sturen van het dak en na een korte bespreking kregen we een offerte. Er is vlot gewerkt en de oude pijpen zijn door hun afgevoerd. Alles is netjes achter gelaten.
Geert Wielens
Geert Wielens
2023-04-04
Dakservice Kolen is een bedrijf dat goede service verleend. Zij hebben bij ons; een dakinspectie gedaan; ons volledige bitumen dak vernieuwd met extra balken. Shingles gerepareerd. Afspraken worden nagekomen ondanks de uitloop die zij in hun drukke planning hadden vanwege het slechte (regen)weer. De werknemers zijn zeer netjes en correct, wij zagen hen graag komen! De jongens hebben hart voor het vak en willen voor de klant het beste, wij hebben hier veel profijt van gehad. De snelle communicatie is in deze tijd echt een pre, daar kan menig bedrijf van leren. Meedenkend in de mogelijkheden hebben wij nu als eindresultaat een mooi opgeleverd dak. Toppers!
Wendy Bussel van
Wendy Bussel van
2023-03-23
Super geholpen door dakservice Kolen. Precies gedaan wat is afgesproken en zelfs reparaties gedaan aan gebreken die ik niet zag zonder over kosten te beginnen. Resultaat is perfect van hun werkzaamheden. Voor alle medewerkers n pluim!!
diedrik buijs
diedrik buijs
2023-03-10
super snelle service
frans kloppenburg
frans kloppenburg
2023-03-03
Er is isolatie op het dak aangebracht. De werkzaamheden zijn voortvarend, grondig en goed uitgevoerd. Er werd daarnaast proactief ook gewezen op dingen die gerepareerd moesten worden. De medewerkers waren niet alleen kundig maar ook heel prettig. Groenendijk & Kloppenburg advocaten.
Altijd veilig te werk

Certificeringen