Dakdekker Den Bosch

Reviews Dakservice Kolen

Direct hulp nodig?

Dennis

Planning

Wilt u een gratis dakinspectie?

Dakdekker in Den Bosch

Woont u in het gastvrije en historische Den Bosch, bekend om zijn bourgondische karakter en rijke verleden? En heeft u schade aan uw schoorsteen? Of heeft u een lekkage aan uw bedrijfspand in Den Bosch? Dan bent u bij Dakservice Kolen aan het juiste adres. Wij staan klaar voor iedereen met problemen aan zijn dak in elke wijk van Den Bosch.

Dakservice Kolen is uw dakdekkersbedrijf van de wijk Empel, Orthen tot de Rompert en Hambaken. Maar geen zorgen wij komen overal in Den Bosch uw dak repareren en problemen oplossen. Wij bieden verschillende dakdiensten aan. Geen renovatie, lekkage of schoorsteeninstallatie is te groot voor ons. Uw dak wordt altijd eerst geïnspecteerd door onze ervaren dakdekkers.

Onze kosteloze dakinspectie is alvast een manier om kennis met elkaar te maken. Wij laten dat onze dakdekkers ervaren zijn en zichzelf specialist mogen noemen.

Betrouwbare en ervaren dakdekkers in Den Bosch

Onze dakdekkers houden van duidelijke en heldere communicatie. Bij Dakservice Kolen staat dit ook centraal, geen zorgen dus dat u zomaar voor onverwachte kosten komt te staan. Gaan wij een nieuwe fase in? Dan wordt u direct op de hoogte gebracht. Het gehele project bent u op de hoogte van onze planning en de kosten.

Compleet dakonderhoud en reparatie in Den Bosch

Wij zijn het betrouwbare dakdekkersbedrijf van Den Bosch. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die elke uitdaging graag aangaan. Van de eerste dakinspecties tot gehele dakrenovaties en schoorsteenreparaties. Met onze diensten kunt u kwaliteit en duurzaamheid verwachten.

Op maat gemaakte dakoplossingen

Den Bosch kent talloze pittoreske steegjes, met statige gevels en oogstrelende architectuur. Bij Dakservice Kolen krijgt elk dak een persoonlijk plan van aanpak. Wij bespreken samen uw behoeften en voorkeuren.

Voorkom waterschade met snel dakonderhoud

Daklekkages zorgen vaak voor schade in huis, schimmelvorming en aantasting van bouwmaterialen. Zo is uw dak snel weer bestand tegen alle soorten weersomstandigheden.

Dakpannen: bescherming en mooie uitstraling voor uw woning

Dakpannen zijn belangrijk voor de bescherming en uitstraling van uw woning. Regelmatig onderhoud en tijdige vervanging van beschadigde of ontbrekende dakpannen zijn belangrijk om lekkages te voorkomen en de uitstraling van uw huis te behouden. Bij Dakservice Kolen vindt u een breed scala aan dakpannen; van traditionele kleidakpannen tot moderne, lichtgewicht varianten. Onze deskundige dakdekkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke behoeften. Vertrouw op onze expertise voor een duurzaam en prachtig dak.

Platte daken: specialistische kennis en zorg

Het onderhoud van platte daken vereist gespecialiseerde kennis en expertise. Bij Dakservice Kolen beschikken we over uitgebreide ervaring en vakmanschap op het gebied van installatie, onderhoud en renovatie van platte daken. Onze aanpak begint met een grondige inspectie van de conditie van uw dak, waarna we u de beste oplossingen op maat adviseren. Of het nu gaat om reparatie, renovatie of volledige vervanging, wij zorgen ervoor dat uw platte dak weer jarenlang meegaat. Vertrouw op onze expertise voor een duurzaam plat dak, met optimale aandacht voor effectieve waterafvoer en weerbestendigheid.

24-uurs noodreparaties in Den Bosch

Heeft u een onverwachte lekkage die echt niet tot morgen kan wachten? Dan staat onze 24-uurs noodreparatieservice altijd klaar voor u. Ondanks dat de hoofdstad van Brabant bekend staat als de ‘stad van morgen’, wachten wij niet tot morgen en komen wij met spoed naar u toe.

Onze noodservice staat paraat om onmiddellijk in te grijpen bij stormschade, acute lekkages of andere belangrijke problemen met uw dak. Met onze razendsnelle respons beperken we de schade en herstellen we de veiligheid van uw dak. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw dak weer volledig voorbereid is op toekomstige zware weersomstandigheden, zodat u met een gerust hart binnen kunt zitten.

Grondige dakrenovaties voor langdurige bescherming

Is uit onze gratis dakinspectie gebleken dat uw dak een grondige renovatie nodig heeft? Geen paniek, bij Dakservice Kolen is geen uitdaging te groot. Een tijdige renovatie kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen en de waarde van uw pand verhogen. Wij vervangen uw oude dakbedekking, versterken de dakconstructie en verbeteren de isolatie van uw pand. Hoewel een renovatie een grote investering is, levert het zeker op de lange termijn veel voordelen op.

Veiligheid en comfort met goed onderhouden rookkanalen

In Den Bosch staat de veiligheid van elk huishouden voorop. Bij Dakservice Kolen installeren en onderhouden we flexibele rookkanalen die zorgen voor een veilige afvoer van rookgassen. U kunt erop vertrouwen dat zowel nieuwe installaties als herstelde systemen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Schoorsteenonderhoud in Den Bosch

Net zoals de goed onderhouden straten van Den Bosch, verdienen schoorstenen regelmatige aandacht en renovatie. Wij zorgen ervoor dat uw schoorsteen grondig wordt gereinigd en waar nodig volledig gerenoveerd. Hiermee verbeteren we niet alleen de functionaliteit, maar ook de uitstraling van uw schoorsteen, zodat deze perfect aansluit bij de charme van uw woning.

Tot in de puntjes verzorgd

Bij Dakservice Kolen staat vakmanschap altijd voorop. We vervangen beschadigde dakdelen, verbeteren de isolatie en lossen problemen met uw dakgoten op. Hiervoor gebruiken we uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit en passen we de nieuwste technieken toe. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien, zodat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Dakservice Kolen in Den Bosch en meer

Hoewel we graag werken in het prachtige Den Bosch, zijn we actief door heel Nederland. Vanuit 12 locaties verspreid over het land kunnen we snel ter plaatse zijn, waar u ook woont. Zelfs voor spoedreparaties staan we altijd klaar om u te helpen.

Geen zorgen meer over uw dak

Geen enkel dakproject is ons te groot of te klein in Den Bosch. Wij zijn niet alleen een dienstverlener, maar ook een partner die zorg draagt voor uw dak. Ons ervaren team heeft oog voor elk detail en zorgt ervoor dat uw dak in ideale staat wordt hersteld. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of direct advies. Bel ons op 073-2032577 voor al uw dakwerkzaamheden en voorkom zorgen over uw dak. Wij staan altijd voor u klaar, waar en wanneer dan ook.

Kies voor Dakservice Kolen in Den Bosch

Vertrouw op de kwaliteit en toewijding van Dakservice Kolen. Kies voor ons vakmanschap en uitstekende service in Den Bosch en ervaar zelf waarom zoveel klanten tevreden zijn.

Voorgaande klanten

Marion Van damme
Marion Van damme
24/10/2023
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
24/10/2023
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Erik Eisma
Erik Eisma
19/10/2023
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
F Schevers
F Schevers
22/09/2023
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
14/09/2023
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Dick van der Neut
Dick van der Neut
11/09/2023
Grondige inspectie, een reeële offerte, vriendelijke monteurs en netjes gewerkt. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werd geconstateerd dat de dakbedekking van de dakkapel toch alsnog moest worden vervangen. Snel 2 extra mensen bijgeschakeld en toch dezelfde dag alles klaar.
Bas B
Bas B
09/07/2023
Schoorsteen, nok gerenoveerd en plat dak opnieuw bekleed. We zijn erg tevreden. Werknemers waren aardig en professioneel, goede kwaliteit geleverd. Als extra service is een aantal dakpannen vervangen en schoorsteen aan de bovenzijde afgedekt.
Rob van Bakel
Rob van Bakel
07/07/2023
We hadden en lekkend dakkapel, en Dennis & Patrick zijn snel langs gekomen voor een offerte. Bij een kenner de offerte ook nog voorgelegd en gehoord dat de prijs heel scherp was! Uiteindelijk vandaag de reparatie gehad, en alles is uitstekend gerepareerd. Aanrader, zeker omdat je genoeg dakdekkers hebt die zichzelf 'failliet' melden & verder gaan onder een andere naam om onder garantievoorwaarden van 10 jaar uit te komen. Kolen bestaat al heel lang, dus dat risico heb je ook niet. Absolute aanrader!
Hugo Luik
Hugo Luik
19/05/2023
Top mentaliteit en kwaliteit geleverd. Zeer tevreden en een aanrader!
Ward van den Heuvel
Ward van den Heuvel
15/05/2023
De heren van Dakservice Kolen zijn een aantal dagen bij ons bezig geweest en hebben alle daken, dakdelen, waterafvoer, luchtafvoer, platdakisolatie en schoorstenen gedaan van ons huis. Ze werken hard en zijn erg vriendelijk. Ze gingen de laatste dag pas weg nadat alles weer netjes was.
Altijd veilig te werk

Certificeringen